Elazığ'daki sahalar denetlendi

Elazığ'da 2019-2020 Futbol Sezonu'nda oynanacak olan TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig ve İl amatörü müsabakalarına ev sahipliği yapacak sahalar TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi tarafından incelendi

Elazığ'daki sahalar denetlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’da 2019-2020 Futbol Sezonu’nda oynanacak olan TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Bölgesel Amatör Lig ve İl amatörü müsabakalarına ev sahipliği yapacak sahalar incelendi. TFF Malatya Bölge Müdürlü Fahrettin Eserdi tarafından yapılan incelemelere Elazığ TFF Futbol İl Temsilcisi Turgut Kılınç ile il tertip komitesi üyeleri ve Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür katıldı.

Yapılan denetimler sonucunda Fırat Üniversitesi Sentetik Çim Saha’nın bitim aşamasında olduğu, ufak tefek eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanacağı taahhüt edilirken, Gençlik Merkezi Sentetik Çim Saha’nın büyük kısmının tadil edildiği ve sezon başında hizmete gireceği bildirildi.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu ve ayrıca Elazığ İlinde halen devam eden bir tesisinde İnşallah yakında tamamlanacağı dikkate alındığında eksik olan saha sorunlarının bir nebze çözüleceğini belirtti.

TFF Elazığ İl Temsilcisi Turgut Kılınç da yapılan incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, Fırat Üniversitesi Sentetik Sahası’nın kısa zamanda büyük bir çalışmayla tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Elazığ’ı gerek profesyonel, gerek bölgesel amatör ligde temsil edecek takımlara başarılar diledi.