ELAZIĞ'DA SIKINTI DEĞİL HİZMET VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılarak 1994'ten itibaren başta İstanbul olmak üzere ülkenin birçok şehrinde hizmet ve samimiyet sınavını verdiklerini söyledi ve ekledi: 

ELAZIĞ'DA SIKINTI DEĞİL HİZMET VAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Yerelde yaşanacak en küçük sıkıntının bedelini ülke çapında öderiz. Bunun için çalışmaları yürütürken ufkunuzu şehrinizin sınırları ile daraltmamalısınız. AK Partili birer belediye başkanı olarak 83 milyonun sorumluluğunu sırtınızda hissetmelisiniz. Size, biz de her türlü katkıyı sunacağız. Yerel yönetimler reformunu önümüzdeki günlerde gündeme getirmeyi planlıyoruz. Böylece mahalli idarelerimizin pek çok kronik sorununu çözmeyi hedefliyoruz."

Bu ifadeler ve Milli Görüş çizgisinin siyasi geçmişi de gösteriyor ki seçimlerdeki zafer yerel yönetimlerin başarısıyla doğru orantılı.

Refah Partisi,  yıllarca baraj altında kalmasına rağmen 1997’de iktidar yapan ve merhum Necmettin Erbakan’ı başbakanlık koltuğuna oturtan süreç, 1994 yılında yapılan  İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanlığını kazanılması ve kısa süre içerisinde efsane hizmetleri ortaya koyarak her kesimden insanın güvenini ve takdirini kazanmasıyla başladı.

94 devrimi 97 iktidarını getirdi. Her ne kadar 28 Şubat kumpasları ile iktidar bir yıl sonra yeniden batakçıların eline geçtiyse de sonrasın da birçoğu Ak Parti’ye geçen belediyelerimiz destan yazmayı sürdürdü ve halen de devam ettiriyor.

CHP’ye geçen İstanbul’un hali görülüyor. Haliç’i geçtik boğazdan çamur akıyor. Hizmetin merkezinde halk yok. Hizmeti dert edinen kadro ve heyecan yok.

Buna karşın başta Elazığ olmak üzere Ak Partili belediyeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısına bile gerek kalmadan büyük bir heyecanla çalışıyor ve rutin çalışmaların yanında her ay bir projeyi hayata geçirmeye devam ediyor.

Ne zaman yapılırsa yapılsın Elazığ olarak yerel seçimlere de genel seçimlere de yüzümüzün akıyla girip zaferle çıkacağız inşallah.