ELAZIĞ'DA GENÇ SİVANLILAR DERNEĞİ KURULDU

Elazığ'da Genç Sivanlılar Derneği kuruldu. Dernek başkanı Muzaffer Sarıkaya yaptığı açıklamada, derneğin 16 Temmuz'da resmi olarak faaliyetlerine başladığını söyledi.

ELAZIĞ'DA GENÇ SİVANLILAR DERNEĞİ KURULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“FAKİR OLAN İNSANLARIMIZA YARDIMCI OLMA AMACI İLE KURULDUK“

Dernek Başkanı Muzaffer Sarıkaya yaptığı açıklamada,“Bizim derneğimiz Elazığ Genç Sivanlılar Derneği. Biz Bingöl Genç İlçesine bağlı 33 muhtarlığız. Bizim 33 muhtarlığın yarı nüfusu burada ikamet etmektedir. 10 köyümüz tamamen burada. Bizim amacımız sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğidir. Bizim kuruluş tarihimiz 16.07.2020’de resmi faaliyetlerimize başladık. Yardımlaşma derneği olduğumuz için fakir olan insanlarımıza yardımcı olma amacı ile kurulduk. Siyasi bir dernek değiliz” dedi.

Başkan Sarıkaya,“ Gençlerimiz hep kahve köşelerinde. İşsizimiz çok.İhtiyacı olan öğrencilerimiz var. Bursa, yurda ihtiyacı olan öğrencilerimiz var.Biz devletkanalı ile, STK ile, iş adamları ile yardım edeceğiz.Bu sadece Silvanlılara yardım eden bir dernek olmayacak. Türkiye genelinde herhangi bir fakir olunca kendi gücümüze göre burs verme, derneklerden devlet kanalı ile yardım eden bir derneğiz. Bizim kuruluş amacımız budur başka bir amacımız yoktur” diye kaydetti.