Elazığ'da çoklu bahçe satışı

Elazığ merkez Nekerek köyü sınırlarında olup, 205 ada 1 parsel sayılı taşınmaz üzerinde 35 m2 alanlı ve 1,50 mt. derinliğinde faal olarak kullanılan betonarme havuz, yine depo olarak kullanılan bir yapının bulunduğu,yapının yarı kargir tarzda inşa edildiği ve 8,20m2 alanlı tek katlı olduğu, taşınmaz üzerindeki bahçenin sulanmasını sağlayan artezyen kuyusunun ve beton tel çiti ile kafes tel örgünün, bahçeye ait demir kapının bulunduğu tespit edilmiştir.

Elazığ'da çoklu bahçe satışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

205 ada 2 parsel sayılı taşınmaz üzerinde tapu kaydında görünmeyen bir evin bulunduğu, evin yarı kargir tarzda sobalı olarak tek katlı inşa edildiği, inşaat alanının 64 m2. olduğu, salon+oda+mutfak+kilerden oluştuğu,oda ve mutfağın taban kaplaması laminat parke, tavanlar ahşap ters tavan, pencereler PVC, kapılar PVC ve demir doğramalı olduğu,parsel üzerinde ayrıca 81 mt.ebadında beton+tel çit ile kafes tel örgünün bulunduğu tespit edilmiştir. 205 ada 1 ve 205 ada 2 parsel sayılı taşınmazlar üzerinde muhtelif sayıda ceviz,elma,dut,kayısı,erik,vişne,ayva ağaçlarının bulunduğu tespit edilmiştir. 229 ada 12 parsel sayılı taşınmaz bahçeli ev vasfında olup üzerinde iki katlı kerpiçten yapılı sobalı bir yapının bulunduğu alanının 202 m2 olduğu, salon+3 oda+mutfak+banyo ve wc'den oluştuğu, duvarlarının çamur sıvalı, tavanların cisirli mertek dam olduğu üzerinde herhangi bir zirai unsurun bulunmadığı tespit edilmiştir.229 ada 15 parsel sayılı taşınmaz sulu tarla vasfında olup üzerinde herhangi bir muhtesat bulunmadığı tespit edilmiştir. Taşınmaz tapu kaydında bir kısım hisse üzerinde haciz şerhi bulunmaktadır. Belediye imarında imar alanı dışı mücavir alan sınırları dışında kalmaktadır. Taşınmazların satışlarında % 18 KDV uygulanacak olup satış yeri ELAZIĞ ADLİYESİ 2.KAT 2.SULH HUKUK MAHKEMESİ DURUŞMA SALONUDUR.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ:

https://www.ilan.gov.tr/detay-emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-elazig-merkezde-sulu-bahce-mahkemeden-satiliktir-coklu-satis-610506.html?searchText=elaz%C4%B1%C4%9F?ncode=YYN-002247&utm_source=Elazığ%20Hakimiyet&utm_medium=widget-YYN-002247&utm_content=Elazığ%20Hakimiyet&utm_campaign=Ek-Gosterge