Elazığ'da bir annenin yardım çığlığı!

Elazığ'da yaşayan N.A. isim bir kadın oğlunun cezaevinde bulunduğunu, bir yaralanma olayı nedeniyle tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğunu ancak gerekli işlemin bir türlü yapılmadığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan yardım istedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da bir annenin yardım çığlığı!

Elazığ’da yaşayan N.A., adlı kadının 20 yaşındaki oğlu E.A uyuşturucu nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. İddiaya göre E.A. bir cama vurmak suretiyle kolunu yaraladı. Şu anda yaralı elini kullanamayan E.A.’nın ameliyat edilmesi gerektiği ancak bu ameliyatın gerçekleştirilemediği iddia ediliyor.

Elazığ'da bir annenin yardım çığlığı!

BİR ANNENİN FERYADI

Konuyla ilgili Muhabirimiz Tamer Ören’e açıklamalarda bulunan N.A., oğlunun cezaevinde bulunduğunu, ameliyat olması gerektiğini aksi takdirde elinde kalıcı hasar oluşacağını belirterek şu açıklamayı yaptı: “Ben oğlumu babasız  büyüten bir anneyim. Oğlum uyuşturucu suçundan dolayı tutuklandı. Bir sinir anında kolunu cama vurdu. Bu olayın ardından oğlumun eli şu anda tutmuyor. 2 parmağını kullanamıyor. CİMER’e, Adalet Bakanlığı’na dilekçe verdim. Oğlumun ameliyat olması gerekiyor. Bu nedenle önce Malatya’ya ardından Mersin’e ve  sonra da Ankara’ya gönderildi. Ameliyatı bir türlü yapılmadı. Şimdi ameliyat edilmeden tekrar Elazığ’a gönderilecek. Her yere başvuru yaptım ama bir sonuç alamadık. Ben oğlumun sağlığından endişeliyim. Cezası neyse çeksin buna bir sözümüz yok ama ameliyat olmazsa kalıcı bir hasar oluşacak. Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Adalet Bakanımızdan yardım istiyorum. Onları çok seviyorum. Ne olur bana yardım etsinler. Oğlum sağlığına kavuşsun, cezası neyse çeksin.”