Elazığ'da 6 puanlık randevu!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 1. Lig'in 7. Haftası'nda Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

Elazığ'da 6 puanlık randevu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’in 7. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Hafta içinde elektrik kesintisi problemi ile karşılaşan ve büyük sıkıntı yaşayan temsilcimiz, Çaykur Rizespor karşılaşmasına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak. Maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Temsilcimizde bu müsabaka öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Hedefini geçtiğimiz sezon düştüğü Süper Lig olarak belirleyen ve kadrosunu büyük ölçüde koruyan Çaykur Rizespor, Elazığ’a mutlak 3 puan için geldi.

 

KARADENİZ EKİBİYLE 29. KEZ

Temsilcimiz geçmişte ilk kez 1968-1969 Futbol Sezonu’nda Türkiye 3. Ligi’nde karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor’la yarın 29. randevuya çıkacak.

İki takım arasındaki 29. randevu öncesinde oynanan 28 maçta Elazığspor’un biri hükmen olmak üzere 8, Çaykur Rizespor’un ise 15 galibiyeti bulunurken, 5 maçta ise eşitlik bozulmadı. Atılan gollerde de Karadeniz Temsilcisi 48-33 üstün durumda.

 

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin bugün oynanacak olan maça; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Erman, Onur, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Tom, Sarpong ve Mertan onbiriyle çıkması bekleniyor. Pazar günü (yarın) Elazığ Atatürk Stadumu’nda oynanacak olan ve 15.30’da başlayacak müsabakayı Denizli Bölgesi Süper Lig Hakemi Ümit Öztürk yönetecek. Mücadele Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak ekranlara getirilecek.