Elazığ Bld., Manisa'da tur arayacak!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz, Manisa FK ile deplasmanda karşılaşacak

Elazığ Bld., Manisa'da tur arayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine devam ediyor. 2. turda Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 5-0 yenerek tur atlayan temsilcimiz, 3. turda TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın son çalışmasını Manisa’da yaparak kampa giren Elazığ Belediyespor’da, zorlu maç öncesi Enver Abdullah Filiz haricinde eksik futbolcu bulunmuyor.

Maçın ardından vakit kaybetmeden Elazığ’a dönecek olan teknik heyet ve futbolcular, ligin 5. haftasında deplasmanda oynanacak olan Cizrespor maçı hazırlıklarına başlayacaklar.

HAKEM MUĞLA’DAN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Manisa FK – Elazığ Belediyespor FK Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Muğla Bölgesi Klasman Hakemi Tayfun Sarı düdük çalacak. Sarı’nın yardımcılıklarını Muğla Bölgesi’nden Sedat Bayrak ile Denizli Bölgesi’nden İbrahim Ethem Potuk yapacaklar. Müsabakada 4. hakem olarak yine Muğla Bölgesi’nden Ali Akdeniz görev üstlenecek.

46 TAKIM TUR ATLAYACAK

Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak olan müsabakaların ardından 46 takım Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. tura yükselecek.

A SPOR’DAN CANLI YAYIN

25 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’te Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak olan maç, Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncı kuruluşu A Spor’dan canlı olarak ekranlara getirilecek.