Elazığ Bld. final biletini kaptı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Adıyaman Bld. İşitme Engelliler'i 3-0 mağlup ederek, sezonun bitimine 2 hafta kala B Grubu'nda şampiyonluğunu ilan etti

Elazığ Bld. final biletini kaptı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Turkcell Sağırlar Süper Ligi B Grubu’nun 8. Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı konuk etti. 6 takımın mücadele ettiği Turkcell Sağırlar Süper Ligi B Grubu’nda namağlup yoluna devam eden Bordo-Beyazlı ekibimiz, sahasında Adıyaman Belediye İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı da 3-0’la geçti ve normal sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 24 Mart Pazar günü  Yolspor Tesisleri Sentetik Çim Saha’da oynanan ve saat 11.00’de başlayan maça etkili başlayan temsilcimiz 16. dakikada Gökhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti. İkinci yarıya da etkili başlayan temsilcimiz 50’de Gökhan’ın bir kez daha fileleri havalandırmasıyla 2 farklı üstünlüğü yakaladı. Maçta son sözü 75. dakikada Adem söyledi ve temsilcimiz sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı bu sonuçla puanını 22’ye yükseltti ve B Grubu’nu zirvede tamamlamayı garantiledi. Son 2 haftada formalite maçlarına çıkacak olan temsilcimiz, ilimizi Sivas’ta yapılacak olan dörtlü Türkiye Finalleri’nde temsil edecek.