Elazığ Belediyespor Of'a konuk

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 25. Haftası'nda Trabzon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak

Elazığ Belediyespor Of'a konuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 25. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Ofspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Belediye Derincespor’a 4-2 mağlup olarak taraftarlarını üzen temsilcimizde, hedef Ofspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek. Temsilcimizde son maçta sakatlanan Gökhan Aydaş’ın ayak bileğinde zorlamaya bağlı ödem olduğu ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Gökhan’ın yanı sıra sakatlıkları devam eden Ahmet Gökbayrak ile Oktay Pop, Ofspor deplasmanına götürülmedi. Kırmızı kart cezalısı Can Morgül de bu maçta formasından uzak kalacak.

HAKEM ESKİŞEHİR BÖLGESİ’NDEN

MHK tarafından yapılan atamaya göre müsabakayı Eskişehir Bölgesi Klasman Hakemleri’nden Süleyman Bahadır yönetecek. Karşılaşmada Bahadır’ın yardımcılıklarını ise Eskişehir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri’nden İlke Akman ile Bursa Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri’nden Murat Şimşek yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Kocaeli Bölgesel Hakemleri’nden Engin Uğur görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Zorlu maçın son çalışmasını cumartesi günü Trabzon’da gerçekleştirecek olan temsilcimizde, Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın sahaya; Ogün, Emrah, Burak Kavlak, Burak Keskin, Ferhat, Arif, Tuncay, Mazlum, Semih, Metehan ve Furkan onbirini sürmesi bekleniyor.

23 Şubat Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan maça Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı ev sahipliği yapacak.