Elazığ Belediyespor kritik virajda!

TFF 3. Lig 2. Grup'un 24. Haftası'nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor'un konuğu Bld. Derincespor olacak

 Elazığ Belediyespor kritik virajda!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 24. Haftası’nda Belediye Derincespor’u konuk edecek. Elazığ’da yaşanan deprem felaketi sonrası Payasspor ve Cizrespor maçları ertelenen, geçtiğimiz haftasonu ise deplasmanda Turgutluspor’a 1-0 yenilen temsilcimiz, yeni bir başlangıç yapma adına Bld. Derincespor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandı. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Temsilcimizde bu karşılaşma öncesi eksikler bulunuyor. Oktay Pop ile Ahmet Gökbayrak sakatlıkları, Burak Kavlak ile Burak Keskin ise kart cezalısı olmaları nedeniyle Belediye Derincespor karşısında forma giyemeyecekler. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Aydaş ile Mazlum Öndil’in durumları ise maç saatinde belli olacak. Fethiyespor maçında burnu kırılan sağ bek Emrah Çalışlar ise Bld. Derincespor maçıyla birlikte yeniden formasına kavuşacak.

DÜDÜK ERDEM MERTOĞLU’NDA

Elazığ Belediyespor – Bld. Derincespor maçında Samsun Bölgesi Klasman Hakemi Erdem Mertoğlu düdük çalacak. Mertoğlu’nun yardımcılıklarını yine Samsun Bölgesi’nden Mesut Hakalmaz ile Mehmet Şenkaya üstlenecek. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Samsun Bölgesel Lig Hakemi Teksen Eker görev üstlenecek.

RAKİP 3. SIRADA

19 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak olan maça Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak. Kırmızı – Lacivertli ekibimiz iki maç eksiği ve 20 puanla 14. sırada yer alırken. Rakip Belediye Derincespor 39 puanla 3. durumda.