Elazığ Belediyespor deplasmanda kayıp!

TFF 3. Lig 2. Grup'un 23. Haftası'nda Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'a 1-0 yenildi

Elazığ Belediyespor deplasmanda kayıp!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 23. Haftası’nda deplasmanda Turgutluspor’la karşılaştı. Manisa’ya 4 eksikle giden takımımız, zorlu deplasmandan umduğunu bulamadı ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Cumartesi günü saat 13.30’da Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanan ve Bayburt Bölgesi Klasman Hakemi Murat Türkoğlu’nun düdük çaldığı maça temsilcimiz; Ogün, Ferhat, Can, Burak Keskin, Burak Kavlak, Hayrettin, Arif, Tuncay, Furkan, Semih ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın 45+1. dakikasında sahneye çıkan Ergun Cengiz skoru 1-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.

İkinci yarıda gol için girişimlerde bulunan temsilcimiz, bir türlü aradığı golü bulamazken, rakip Turgutluspor 68. dakikada Necmi Çoban’ın direkt kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Kalan bölümde başka gol sesi çıkmayınca mücadele Turgutluspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi. Ligde 2 maç eksiği ile 14. sırada yer alan Elazığ Belediyespor, 19 Şubat Çarşamba günü Bld. Derincespor ile karşı karşıya gelecek.