Elazığ Belediyespor'dan bir transfer daha

Yeni sezon hazırlıklarına Afyon'da devam eden Elazığ Belediyespor FK, dış transferde Can Morgül'ü renklerine bağladı

Elazığ Belediyespor'dan bir transfer daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yeni sezon öncesi takviyelerine devam eden Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü, son olarak Can Morgül’le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Defansif ön libero mevkiinde görev yapan Can, geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediye Gençlikspor formasıyla 34 maça çıktı.

1991 Rize doğumlu olan Can Morgül, profesyonel kariyerine Pazarspor’da başladı. Daha sonra Süper Lig ekibi Başakşehir’in dikkatini çeken 28 yaşındaki futbolcu sırasıyla; Yeşil Bursa, Orhangazi Belediyespor, Payasspor, Maltepespor, Batman Petrolspor, Darıca Gençlerbirliği, Çanakkale Dardanelspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Fatih Karagümrük ve son olarak Nevşehir Belediye Gençlikspor formaları giydi.

Kariyeri boyunca 248 profesyonel maçı olan Can, 9 kez fileleri havalandırdı. Transfere ilişkin kırmızı – lacivertli kulüpten; “Profesyonel Futbol Takımımız, son olarak TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediye Gençlikspor'da forma giyen defansif ön libero Can Morgül ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimize hoşgeldin diyor, kırmızı - lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” açıklaması yapıldı. Can Morgül, takımın Afyon’da sürdürdüğü yeni sezon öncesi 2. Etap kamp çalışmalarına katıldı.

2. ETAP KAMPI AFYON’DA SÜRÜYOR

Öte yandan kırmızı – lacivertli ekip, teknik heyetin belirlediği takvime göre 2. Etap kamp çalışmalarına Afyon’da başladı. Korel Otel’de toplanan teknik heyet ve futbolcular, Salı günü itibariyle 2. etap kampının startını verirken, dün de çift çalışma yaptı. Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda tüm futbolcular yer aldı.

Temsilcimiz Afyon kampında 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. 9 Ağustos'a kadar 2. etap kamp çalışmalarını Afyon’da devam ettirecek olan kırmızı – lacivertli ekip, yine 2 günlük izne çıkacak ve sonrasında lig başlayana kadar çalışmalarına Elazığ'da devam edecek.