Elazığ Belediyespor'da kaptanlar iddialı

Yeni sezon öncesi 2. Etap Kamp çalışmalarına Afyon Korel Otel'de devam eden Elazığ Belediyespor'da, kaptanlar kampı değerlendirdi

Elazığ Belediyespor'da kaptanlar iddialı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

2019-2020 Sezonu’nda TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü’nde 2. Etap çalışmaları Afyonkarahisar’da devam ediyor. Günde çift antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla yeni sezona hazırlanan Kırmızı – Lacivertli ekipte kampı ziyaret eden başkan Ahmet Toprak, takım kaptanları Arif Şahin, Cenk Cengiz ile Burak Keskin’den yeni sezonda hırs ve mücadele sözü aldı.

Takımın yeni transferlerle bambaşka bir yapıya büründüğünü söyleyen kaptanlar, Yeni sezonda takımca ellerinden gelenin fazlasını yaparak, Elazığ Belediyespor’u hedefe götüreceklerinin sözünü verdiler. Afyon kampının da oldukça verimli geçtiğine vurgu yapan oyuncular, lig başlayana kadar hazır hale geleceklerini bildirdiler.

Kulüp içindeki aile ortamının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Elazığ Belediyespor FK Kulüp Başkanı Ahmet Toprak ise, “Teknik heyetinden, futbolcusuna. Malzemecisinden idari yönetimine takımımızda tam bir aile ortamı hakim. Afyon kampımızın da gayet verimli geçtiğini gözlemledik. İnşallah lig başlayana kadar takımımız en üst seviyede hazır hale gelecektir. Kaptanlarımızın nezdinde tüm futbolcularımıza sakatlıksız, güzel ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.