Elazığ Belediyespor, Cizre virajında!

TFF 3. Lig 2. Grup'un 5. haftasında temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Cizrespor'un konuğu olacak

Elazığ Belediyespor, Cizre virajında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, TFF 3. Lig 2. Grup’un 5. Haftası’nda Cizrespor’la karşılaşacak. Haftaiçi Ziraat Türkiye Kupası maçında Manisa FK’ya yenilerek elenen temsilcimiz, gözünü yeniden lige çevirdi. Zorlu maç için bugün saat 14.00’te kendi özel otobüsüyle Cizre’ye geçen temsilcimiz, konaklayacağı otele yerleşecek. Maçın son çalışmasını yarın Cizre’de yapacak olan Kırmızı – Lacivertliler kampa girip maç saatini beklemeye başlayacaklar.

MAZLUM ÖNDİL 1 AY YOK

Manisa FK ile oynanan maçta sakatlanan Elazığ Belediyespor’un orta sahadaki dinamosu Mazlum Öndil’in sağlık durumu da netlik kazandı. Çapraz bağlarında gerilme olan Mazlum’un 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Mazlum’un yanı sıra Elazığ Belediyespor’da stoper Enver Abdullah Filiz’in de sakatlığı devam ediyor.

HAKEM İSTANBUL’DAN

Elazığ Belediyespor’un Cizrespor’la deplasmanda oynayacağı maçı İstanbul Bölgesi’nden Aykut Sergin yönetecek. Sergin’in yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi’nden Süleyman Yavaşoğlu ile Özgür Tolga Özcan yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise İzmir Bölgesi’nden Berkay Erdemir görev yapacak.

3 BERABERLİĞİMİZ VAR

TFF 3. Lig 2. Grup’ta geride kalan 4 haftada 3 beraberliği bulunan temsilcimiz, 1 haftayı ise bay olarak geçti. Temsilcimiz Cizrespor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak. Cizrespor geride kalan 4 maçta 7 puanla 5. sırada bulunurken, kırmızı – lacivertli ekibimiz 3 maçta topladığı 3 puanla 13. durumda.

29 Eylül Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan maça Cizre İlçe Stadı ev sahipliği yapacak.