ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek Yaz Şenlikleri, 3 Temmuz Çarşamba günü başlıyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 3 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Yaz Şenlikleri, birbirinden renkli programlarla Elazığlılara keyifli bir yaz sunacak.

Kültür Park Amfi Tiyatroda düzenlenecek şenlikler, 3 Temmuz Çarşamba günü, saat 20.00’de Kürsübaşı programıyla start alacak. Mahalli sanatçıların konserleriyle renklenecek Yaz Şenlikleri kapsamında Mehter Takımı ve Halk Oyunları ekibi gösterileri ile yarışma programları yer alacak. Elazığ Belediyesi tarafından sunulacak ikramların da yer alacağı şenlikler, özellikle Kurban Bayramına apayrı bir renk katacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmek, şehrin birliktelik ruhuna katkı sağlamak adına düzenledikleri Yaz Şenliklerinin, ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirmelerine katkı sağlayacağını kaydetti.

Tüm Elazığlıları Yaz Şenliğine davet eden Başkan Şerifoğulları, “3 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında Kültür Park’ta düzenleyeceğimiz programlara tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.