ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN LÖSEVE DESTEK

Başak MERAL GÜNDÜZ/Lösev il Temsilcisi Ayşe KAVAK ve beraberindekiler Elazığ Belediyesini ziyaret etti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN LÖSEVE DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Löseve sürekli destek verdikleri için Elazığ Belediye Başkanı Sayın Şahin Şerifoğulları nezdinde Elazığ İtfaiye Müdürü Sayın İbrahim Halil Başgün ve İtfaiye Ekibini Lösev olarak ziyaret ederek teşekkür sertifikalarını sundular.

Lösev Temsilcisi Ayşe Kavak yaptığı açıklamada; ”İtfaiye ekibimiz bizim gizli kahramanlarımız, onlar o kadar işlerinin arasında bizlere kampanya dönemimizde ve özel günlerimizde hep destek vermek için uğraştılar. Kurban ve Ramazan Bayramı Lösevin kampanya dönemidir ve bizler çok yoğun çalışmaktayız. Bunun yanı sıra Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasında bizlerin tanıtım amaçlı branda ve kırlangıçlarımız oluyor, bunları itfaiye ekibimiz yüksek ve halkımızın görebileceği yerlere asarak  bizlere çok büyük destek oluyorlar” dedi.

Ama şunu belirtmek isterim ki; brandalar asıldığı yerden alınıyor bu da bizim için maddi olarak çok büyük zarar demektir. Çünkü  Lösevin herşeyi bağışlarla yapılıyor lütfen biraz daha duyarlı olalım. İtfaiye ekiplerimiz çare olarak şehrin en işlek ve yüksek yerlerine astıkları zaman brandalarımız güvenli yerde oluyor ve bizde mutlu oluyoruz. İlgi ve alakalarından dolayı Belediye Başkanımıza, İtfaiye Müdürümüze ve ekibine sonsuz teşekkürler ediyoruz." dedi.