Elazığ Belediyesi'nden Açıklama

Elazığ Belediyesi, vatandaşlara kesintisiz hizmet sunulması amacıyla pandemiyle mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan yeni mesai düzenlemesi dışında tutularak, 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet sunmaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Belediyemiz bünyesinde zorunlu hizmet veren müdürlüklerimiz bulunduğundan, pandemiyle mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan yeni mesai düzenlemesi dışında tutulmuştur. Kurumumuz bünyesindeki tüm birim müdürlüklerimiz 08:00-17:00 saatleri arasında, veznelerimiz ve tüm tahsilat bürolarımız ise 08:00-16:30 saatleri vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmektedir.

Ayrıca Koronavirüs tedbirleri kapsamında Belediye veznelerinde ve tahsilat bürolarında yaşanacak yoğunluğun önüne geçebilmek adına vatandaşlarımız fatura ve vergi ödeme işlemlerini www.elazig.bel.tr adresinde bulunan E-BELEDİYE-BORÇ SORGULA-ÖDE menüsünden online olarak gerçekleştirebilirler.’ denildi.