ELAZIĞ BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Elazığ Belediyesi, kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte olası mevsimsel sorunlara karşı gerekli hazırlıklarını tamamladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirilen çalışma doğrultusunda oluşturulan kriz masası bünyesinde şehir merkezi 9 bölgeye ayrılarak, etkin ve hızlı bir müdahale için şehir olası kış olumsuzlukları için hazır hale getirildi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların rahat, konforlu ve sorunsuz bir kış geçirmeleri için gerekli ön hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Elazığ Belediyesi olarak 200 personelden oluşan ekibimiz ile 10 adet greyder, 5 adet kar küreme ve tuz aracı, 5 adet kazıcı hidromek kepçe, 5 adet loder kepçe, 5 adet pikap, 4 adet solüsyon tankı olmak üzere toplam 34 adet iş makinemizle birlikte kış şartlarına hazırız” dedi.

Elazığ’da yaşayan her bir birey için rahat, huzurlu, kolay ve kaliteli bir yaşam hedeflediklerini vurgulayan Başkan Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak bu kış şartlarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek amacıyla gerekli adımları atarak, tüm hazırlıklarımızı tamamladık.” dedi.