ELAZIĞ BELEDİYESİ, FELAKETİN YARALARINI SARMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ'da yaşanan depremin ilk dakikalarından itibaren tüm ekiplerini seferber eden Elazığ Belediyesi, vatandaşları yalnız bırakmayarak, felaketin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, FELAKETİN YARALARINI SARMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgede arama kurtarma faaliyetlerine çok sayıda araç ve personeliyle katılan belediye ekipleri, deprem bölgesinde geçici barınma için çadır kurulumu, aydınlatma, gıda, temiz su ve çeşitli ikramlar için seferber oldu. 

Cuma günü merkez üssü Sivrice ilçesi olan ve bölge illerde de hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından tüm ekiplerini seferber eden Elazığ Belediyesi, felaketin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Depremin hemen ardından AFAD ve UMKE ekiplerinin başlattığı arama kurtarma çalışmalarına çok sayıda araç ve personelle destek veren Elazığ Belediyesi ekipleri, arama kurtarma faaliyetlerinin ardından deprem bölgesinde geçici barınma için çadır kurulumu, aydınlatma, gıda, temiz su ve çeşitli ikramlar için yoğun  mesai harcıyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da vatandaşları bu zor günlerinde yalnız bırakmayarak ekiplerin başında yer aldı. Depremin en çok hissedildiği bölgelerde vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Şerifoğulları, çalışmaları yakından takip ediyor. Hasar tespit çalışmalarının ardından enkaz kaldırma işlemlerine de katılan Elazığ Belediyesine ait iş makineleri, çadır kurulumu için belirlenen alanlarda düzeltme işlemlerini de sürdürüyor.