ELAZIĞ BELEDİYESİ 3. ULUSAL KİTAP FUARI 25 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR

Elazığ Belediyesi 3. Ulusal Kitap Fuarı 25 Ekim-3 Kasım 2019 tarihleri arasında kitap dostlarını buluşturacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ 3. ULUSAL KİTAP FUARI 25 EKİM'DE KAPILARINI AÇIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliği önünde yer alan meydanda düzenlenecek fuara, ülkenin önde gelen yayınevleri ve birbirinden değerli yazarlar katılacak. Konferanslar, söyleşiler ve panellerin yer alacağı fuarda, birçok ünlü yazar da imza günlerinde okurlarıyla buluşacak.

Elazığ Belediyesi 3. Ulusal Kitap Fuarı hazırlıkları kapsamında yayınevi ve yazarlarla görüşmelere başlandı. Sadece Elazığlıların değil çevre illerden de kitap dostlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen fuar hazırlıklarının tamamlanmasının ardından etkinlik takvimi açıklanacak.

Elazığlılar tarafından heyecanla beklenen ve 10 gün süreyle kitap dostlarını buluşturacak olan fuarda, popüler kitaplar, Türk ve Dünya edebiyatının seçkin örnekleri okurların beğenisine sunulacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin sosyo-kültürel anlamda gelişimine önemli katkılar sağlayacak olan Kitap Fuarı hazırlıklarının kapsamlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Elazığ olarak 25 Ekim’de kapılarını açacak olan Kitap Fuarı’nı adeta bir şölen havasında yaşayacağız. Kitap Fuarının binlerce yıllık kültür ve tarih mirasına sahip şehrimize çok yakışan bir organizasyon olarak özellikle gençlerimizin okuma kültürünü kazanması noktasında bir farkındalık oluşturmasını diliyorum. Biliyoruz ki okuyan, araştıran bir nesille daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz. Hemşerilerimizin desteğiyle gerçekleştireceğimiz Elazığ Belediyesi Ulusal

Kitap Fuarının, hem şehrimizin kültürel yaşamına hem de tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.