Elazığ ASKF, tüm kulüplere maske dağıtacak

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ile video konferans yöntemiyle görüşen Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, görüşmenin detayları hakkında bilgiler verdi

Elazığ ASKF, tüm kulüplere maske dağıtacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Türkiye’nin 81 ilinde görev yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanları ile video konferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin detayları hakkında bilgiler veren Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, “Amatör liglerin başlatılması için önümüzdeki günler de bir kez daha görüşme gerçekleştireceğiz. Ali Düşmez başkanımız pandemi ve alınan tedbirler hakkında il başkanlarını bilgilendirdi. Liglerin yeniden başlatılması adına A, B ve C planları olduğuna dikkat çekti. İnşallah tüm ASKF Başkanlarının da niyeti gerekli şartlar oluştuğu takdirde yerel ligleri oynatmak” diye konuştu.

KULÜPLERE MASKE DAĞITILACAK

Başkan Gür ayrıca toplantıda Türkiye’de faaliyet gösteren tüm profesyonel ve amatör lig kulüpleri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları’nca maske dağıtımı yapılmasının da kararlaştırıldığını belirterek, önümüzdeki günlerde Elazığ’da faaliyet gösteren kulüplere maskeler dağıtılacağını bildirdi.