Elazığ ASKF, potanın perilerini ağırladı

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Elazığ'ın basketbol süper ligindeki ekibi İl Özel İdare'yi moral yemeğinde misafir etti

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ ASKF, potanın perilerini ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri’nin organize ettiği moral yemeğinde bir araya geldi. Elazığ’daki bir otelde önceki akşam düzenlenen etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Başdanışmanı Nazif Bilginoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Müfridat Şara, Ahmet Özden Özen, Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ İl Özel İdarespor Başkanı Sebahattin Uçar, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, spor taban birlikleri temsilcileri, Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı teknik heyeti ve sporcuları katıldı.

Moral gecesinde ilk olarak değerlendirmelerde bulunan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, “Elazığ’ın medarı iftiharı basketbol takımımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her türlü desteği takımımıza vermeye hazırız, inşallah daha nice başarılar yaşayacağız” dedi.

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na desteklerinden ötürü teşekkür eden Birevim Elazığ İl Özel İdarespor Başkanı Sebahattin Uçar ise, “Biz haddimizi bilerek ligde hareket etmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 8 içerisinde ligi bitirmek. Elazığ’a Avrupa takımlarını getirmek istiyoruz. Valimizin ve belediye başkanımızın bu takım için emekleri çok büyük. Elazığ ASKF’ye de desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren de kulübün kuruluş sürecine değinerek, takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, Uçar’a gecenin hatırına bir plaket takdiminde bulundu. Mahalli müzik dinletisiyle devam eden gecede davul klarnet eşliğinde halaylar da çekildi.