Elazığ Amatörü'nden Mehmetçik'e selam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun ortaklaşa organize ettiği Amatör Spor Haftası kapsamında Elazığ'da düzenlenen yürüyüşe katılan sporcular Barış Pınarı Harakatı'ndaki Mehmetçiklere selam gönderdiler

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ Amatörü'nden Mehmetçik'e selam!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye’nin 81 ilinde 7-13 Ekim tarihleri arası düzenlenen Amatör Spor Haftası, Elazığ’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Elazığ’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organizesi ile yapılan etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan, Ahmet Aytar Meydanı’na kadar yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşte yer alan sporcular açtıkları; “Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman ordumuzun yanındayız” pankartı ile Mehmetçiklere selam gönderdiler.

Alanda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür bir konuşma yaptı.

Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen isimlere teşekkür eden Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, “Elazığ’ı gururlandıran sporcularımıza, antrenörlerimize günün  anlam ve önemine binaen bir plaket törenimiz olacak. Elazığ adına büyük emek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HAKİMİYET'E PLAKET

Daha sonra yıl içinde Elazığ sporuna emek vermiş olan sporcular, antrenörler ile basın mensupları plaketle ödüllendirildi. Program kapsamında spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu da plaketle ödüllendirildi.