ELAZIĞ'A   HOŞ GELDİNİZ 

Erkan BAY/Başbakan Binali Yıldırım, bir dizi ziyaret ve Ak Parti merkez ilçe kongresine katılmak için yarın Elazığ'da gelecek.

ELAZIĞ'A   HOŞ GELDİNİZ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe kongresine katılmak üzere yarın  Elazığ’a geliyor.

BAKANLAR İLE GELİYOR

Elazığ’a gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ta katılacak.

ÖNCE VALİLİK SONRA KONGRE

Başbakan Binali YILDIRIM ,ilk  önce Elazığ Valiliğini  ziyaret edecek. Daha sonra Saat 13:00’de Ak Parti  Merkez ilçe kongresine katılacak.

KONGRE YAKUP KILIÇ SPOR SALONUNDA YAPILACAK

Geniş bir katılım ile gerçekleştirilecek kongre  Yakup KILIÇ spor salonunda  yapılacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla yapılacak kongre için Elazığ’ın ilçelerinden ve beldelerinden sabah saatlerinde vatandaşlar için araç kaldırılacak.

STK VE MEDYA TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞECEK

Başbakan Binali Yıldırım,kongreden sonra Elazığ’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya temsilcileri ile bir araya gelecek.Saat 2.30’da başlayacak toplantı da Başbakan Yıldırım,Elazığ ile ilgili önemli bilgiler vererek STK ve Medya temsilcilerinin görüşlerini dinleyecek.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPMASI BEKLENİYOR

Ak Parti Merkez İlçe Kongresine katılmak için Elazığ’a gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım,yapacağı konuşmada önemli mesajları vermesi bekleniyor.

Özellikle Türkiye gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunacak olan Başbakan Yıldırım’ın Elazığ’da Ak Parti’nin hayata geçirdiği projeler ve yapılan yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulunacak.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILACAK

Başbakan Binali Yıldırım’ın özellikle  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde  teşkilat yönetimleriyle 2019 yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Elazığ’a büyük bir önem veriyor.Ak Parti mensuplarının ayrım yapmadan kenetlenmesi gerektiği vurgusu yaparak ,2019 seçimlerinin önemi hakkında bilgiler verilecek.

CAZİBE MERKEZİ MASAYA YATIRILACAK

Cazibe Merkezleri Programında yer alan  Elazığ ile ilgili önemli açıklamalar da bulunması beklenen Başbakan Binali Yıldırım’ın,özellikle desteklerin ne zaman başlayacağı hususunda müjde vermesi bekleniyor.

HIZLI TREN VE SULAMA PROJELERİ ELE ALINACAK

Yapılacak toplantı da Hızlı tren projesi, sulama projeleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili Elazığ için büyük önem taşıyan kalkınma projeleri hususlarında işlerin hızlandırılması ve yatırım programlarına dahil edilmesi konuları da ele alınacak.