Elazığ'a dev organizasyon!

27 Haziran'da başlayacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacak

Elazığ'a dev organizasyon!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Son yıllarda yapılan spor yatırımları ile ilgi çeken Elazığ, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Türk sporunun önemli organizasyonları arasında yer alan Türkiye Kick Boks Şampiyonası Elazığ’da gerçekleştirilecek.

27 Haziran’da başlayacak olan organizasyon Temmuz’un ilk haftasına kadar sürecek. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Elazığ’da yapılması kararlaştırılan müsabakalara 4000-6000 arası sporcunun katılım sağlaması bekleniyor.

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı organizasyonda Low-Kick, K1, Full Contact, Kit-Light, Point Faight ve Light-Contact alanında müsabakalar gerçekleştirilecek. Bay – Bayan sporcuların katılacağı organizasyonda; Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde müsabakalar yapılacak. Karşılaşmaların ardından başarılı olan sporcular Milli takıma seçilecekler.

“ELAZIĞ’DA 3. TÜRKİYE ŞAMPİYONASI”

Organizasyona ilişkin olarak spor servisimize bilgiler veren Kick Boks Federasyonu Ferdi ringlerden Sorumlu Genel Koordinatörü Abdullah Alan, “Bu çapta büyük bir organizasyonu Elazığ’a alabilmek için büyük büyük çabalar harcadık. Elazığ’da 3. kez Türkiye Şampiyonası düzenlenecek. Bir kez daha bu organizasyona ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı mutluyuz. Organizasyonun Elazığ’a alınmasında emekleri olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sedat Acar’a, Fırat Üniversitesi rektörümüz Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve Kick Boks İl Temsilcimiz Mustafa Karadağ’a teşekkür ediyoruz. Elazığlı sporseverlerimizi müsabakalarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.