ELAZIĞSPOR'UN 'BANDIRMA' ZAMANI

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1

ELAZIĞSPOR'UN 'BANDIRMA' ZAMANI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig 24. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında aldığı flaş galibiyet ile patlama yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Bandırma deplasmanına da 3 puan için gidiyor.
Dün havayoluyla İstanbul’a buradan da karayolu ile Bandırma’ya geçen temsilcimiz, bu kritik maçın son çalışmasını bugün gerçekleştirecek ve kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde Bandırma maçı öncesi eksik ya da cezalı futbolcunun bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.  Bandırmaspor’da da Elazığspor karşılaşması kırılması maçı olarak görünüyor. Geçtiğimiz hafta Manisa deplasmanında ağır yenilgi alan Balıkesir ekibi, Elazığ maçıyla hayata dönmenin planlarını yapıyor.

3. RANDEVU
İki renktaş takım tarihleri boyunca Pazar günü 3. kez karşı karşıya gelecekler. Elazığspor – Bandırmaspor rekabetinde geride kalan 2 maçın 2’sini de Elazığspor 2-0’lık skorlarla kazandı. Son olarak ligin ilk yarısında Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Bordo-Beyazlı ekibimize galibiyeti getiren goller Hakan Bilgiç ve Çağrı Ortakaya’nın ayağından geldi.
Elazığspor bu kritik maç öncesi 22 puanla 14. basamakta bulunurken, Bandırmaspor 21 puanla 16. sırada yer alıyor.

MUHTEMEL ONBİR
Elazığspor’un Pazar hünü oynanacak olan maça; Çağlar, Hakan, Mehmet Yiğit, Ozan, Onur, Traore, Çağrı, Tom, Youssef, Cajic ve Muhammed Kehinde onbiriyle çıkması bekleniyor. Yarın saat 13.00’te Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan ve Adana Bölgesi A Klasman Hakemi Caner Ak’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika TRT AVAZ’dan canlı yayınla izleyiciye ulaştırılacak.