EGYC'den Elazığspor'a kahvaltı ikramı

Bordo-Beyazlı camia, Elazığ Gazeteciler ve Yazalar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan'ın tertip ettiği kahvaltı programında bir araya geldi

EGYC'den Elazığspor'a kahvaltı ikramı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren ve büyük yoklukların gölgesinde Altay maçı hazırlıklarına devam eden TY Elazığspor, Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan’ın organize ettiği kahvaltı programında bir araya geldi. Gedik Garden’de düzenlenen programa Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Duman, Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ile yardımcı antrenörler, futbolcular, kulüp personelleri ve basın mensupları katıldı.

KAYNAK: “ACİL ÖDEMELERLE FUTBOLCULAR BURADA KALIR”

Kulüpte kahvaltı olmadığı için bu tür organizasyonların kendileri açısından önemli olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Sıcak bir ortamda, tanıdığımız insanlarla birlikte olmak, EGYC Başkanı Mustafa Doğan’la birlikte olmak bizim için keyif. Şu anda galip gelmiş bir takımın olmayan yönetimiyle birlikte biz bize keyif yapıyoruz. İnşallah Elazığspor geleceğe umutla bakar. Altay maçını da bu beklentiyle bekliyoruz. Bu çocuklar kazandıklarının karşılığını almıyor. Nasıl geçiniyorlar derseniz gerçekten bilmiyorum. Parası olan olmayana bir şeyler vermeye çalışıyor. İnşallah Elazığspor’un önü açılır. Hakikaten ülkemizin önemli kulübü. Yaşaması ve yaşatılması gerekiyor. Çok fazla da bir borcu yok. Acil ödemelerle futbolcular burada kalır ve kulüp hayatına devam eder” dedi.

“ORHAN BURASI SENİN ŞEHRİN DEDİLER”

Altay maçının oynanacağı stadyuma ilişkin olarak da bilgiler veren Kaynak, “Sivasspor 2. Başkanı Erdal Sarılar’ı aradım. Bize stadın Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde olduğunu söyledi. Bizde yazıyı yazdık gönderdik. 10 dakika sonra hemen geri döndüler. Sivasspor da gelip tesisleri kullanın dedi. Orhan burası senin şehrin dediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Stadın bir gideri olacaktır. Birilerinin para verip maçı oynatması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: “ORHAN HOCAMIZ ELAZIĞ İÇİN DEĞERDİR”

Elazığspor’la bir arada olmanın kendileri açısından büyük mutluluk olduğunu dile getiren Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan, “Tesislerin dışında olmaları da ayrı bir güzellik. Hocamıza teklif ettik bu organizasyonu, o da hiç ikiletmeden kabul etti. Hocam Elazığspor için bir değerdir. Geldiği ilk günden bu yana sorunlarla karşılaşıyor. 10 kişiyle, 5 kişiyle idman yaptı, kampa gitti sıkıntı yaşadı ama şehri terk etmedi. Bizler de eleştirdik ama hakikaten hocamla futbolcular Elazığ için bir değerler. Her zaman güçlerini sahaya yansıttılar. Gün Elazığspor’a sahip çıkma günüdür. Birebir rakibin olan Afyon’u deplasmanda 4-0 yenmek büyük başarıdır. Bu bir mesajdır. ‘Bize sahip çıkın, biz takımı istenilen seviyeye getirebiliriz’ dediler. Siyasilerimizin, valimizin bir araya gelerek bu arkadaşlarımızın az da olsa sorunlarını giderebilirlerse Elazığspor için güzel günler yakında. Elazığspor neyime lazım derlerse çok kötü olur. 10-20 Trilyon da versen takımı bu seviyeye çıkaramazsın. Bizler EGYC ve Harput Gazetesi olarak bir şeyler yapmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

ÖZGÜR YILDIRIM’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Öte yandan konuşmaların ardından Günışığı Gazetesi Spor Müdürü Özgür Yıldırım’ın doğum günü kutlandı. Doğum günün pastasının ilk dilimini Kanal 23 TV kameramanı Tolga Sönmez, Yıldırım’a verdi. Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Doğan, Elazığspor Teknik Heyeti ve Futbolcular yeni yaşında Özgür Yıldırım’a başarılar temenni ettiler. Hakimiyet Gazetesi Spor Servisi olarak bizler de Yıldırım’a yeni yaşının hayırlı olmasını diliyoruz.