EĞİTİM KREŞİ FAALİYETE BAŞLADI

Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya ve Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Mustafapaşa Mahallesi Kışla Camii yanında 'anne çocuk el ele Kur'an öğrenmeye projesi'' ile eğitime başlayan okul öncesi eğitim kreşinde incelemelerde bulundu .

 EĞİTİM KREŞİ FAALİYETE BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya; "Bu projede amacımız 4-6 yaş arası çocuklar ile birlikte annelerini de boş zamanlarında buraya gelip, dini bilgiler yanında Kur'an'ı Kerim-i öğrenmeleridir. Çok güzel ve başarılı bir projedir, Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Mehmet Ali Dumandağ ve Ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise yaptığı açıklamada,“ Bu proje kapsamında çocuklarımıza yönelik ana okul programı uygulandığı gibi günlük yaşamlarında kullanılan ahlaki ve faziletli davranışlar da öğretiliyor. Mustafapaşa Mahallesinde deprem dolayısı ile yıkılan Hacı Osman Camisindeki kuran kursunda ki öğrenciler eğitimlerine burada devam etmektedir. Bu projede asıl amacımız Mustafa Paşa Mahallesi sakinlerinin çocukları ile beraber annelerinin de kendilerini eğitebilmeleridir. Bu hayra vesile olan başta Elazığ İl Müftümüz Yusuf Sarıkaya'ya teşekkür ediyorum” dedi.