Eğitim-Bir-Sen Genç Yusuf'u ödüllendirdi !

Tamer ÖREN - Eğitim-Bir-Sen Baskil İlçe Temsilciliği atletizmde Elazığ il birincisi olan Yusuf ÜSTÜNKAYA ve takım arkadaşlarını ziyaret ederek başarılarından dolayı hediye verdi.

 Eğitim-Bir-Sen Genç Yusuf'u ödüllendirdi !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim-Bir-Sen Baskil İlçe Temsilciliği  atletizmde Elazığ il birincisi olan ve ilimizi geleneksel “10 Kasım Ata’yı Anma Koşusu’nda  temsil edecek olan   Baskil Anadolu Lisesi 10 sınıf öğrencisi Yusuf ÜSTÜNKAYA ve takım arkadaşlarını unutmadı ve onlara başarılarından dolayı hediye verdi. 

Sendika olarak üyelerinin her daim yanlarında olduklarını bunun yanı sıra başarılı olan öğrencileri her zaman desteklediklerini belirten  Eğitim Bir-Sen Baskil ilçe Temsilcisi Mehmet YENİ “ Atletizmde il birincisi olarak okulumuzu Ankara’da temsil etme hakkı kazanarak bizleri gururlandıran  Yusuf ÜSTÜNKAYA ve takım arkadaşlarını göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyoruz. Ayrıca  bu başarının elde edilmesi için okulumuzun tüm imkanlarını seferber eden okul müdürü Bünyamin GÜNEŞ ve ekibine beden eğitimi öğretmeni Sinan TÜRK’e çok  teşekkür ediyorum” dedi.