DUYUN SESİMİZİ ARTIK!

Başak MERAL GÜNDÜZ/24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Sürsürü Bayraktar Sokakta Dilek Apartmanın yerine yeni inşaat hızla başladı…

DUYUN SESİMİZİ ARTIK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aynı mahalledeki apartman sakinleri de gazetemize açıklamalarda bulundular. Yaptıkları açıklamada; ”Mahallemizde yeni inşaatlar başladı ve bizim apartmanlarımızın internet bağlantısı kesildi ve bu sadece bir apartmandan ibaret değil. Aradan aylar geçmesine rağmen Türk Telekom’un işini iyi yapmamasının hezimetini yaşıyoruz. Koca bir mahallenin interneti sürekli kesiliyor apartmanlarımızda LYS ve YKS sınavlarına girecek çocuklarımız var.

Aynı zamanda; finallere hazırlanan öğrenciler var. Uzaktan eğitim alan diğer öğrenciler ise çok sayıda onlarında her seferinde interneti kesiliyor ve Türk Telekom her defasında bizi başından atıyor. En son kesildiğinde CİMER’e şikayet ettiğimiz için 24 günde ancak arıza giderildi ve şu an yine bir hafta oldu internetimiz yok. Bize söyledikleri Haziran ortası veya sonu gibi arızanın giderileceğiydi. Elazığ’ın durumu belli önce deprem ardından virüs vurdu. Gerçekten burada eğitim çökmek üzere ve biz internet üzerinden yapılan eğitime tam adapte oluyorken bu internet kesilmelerinin önüne geçemiyoruz “duyun sesimizi artık” diye konuştular.