DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin  Kaya,Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu

DURMAK YOK, YOLA DEVAM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

                        

 

Erol KARA/Ak Parti Akçakiraz Belediye Başkanı ve Ak Parti Akçakiraz Belediye Başkan adayı  Sabahattin Kaya, ilk gün ki gibi aynı aşkla, aynı heyecanla, çalışmalara devam ettiklerini belirterek, ‘’Akçakiraz’a  hizmetlerimizi arttırarak, katlayarak devam ettirmeye çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerden aldığımız enerjiyle, heyecanla yolumuza duramadan devam edeceğiz’’ dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN  YOL ARKADAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Sabahattin Kaya: “Hakikaten ümmetin acısını ve sancısını çeken, zulmün daniskasına maruz kalan bir ümmet var, hazin ve garip olan bir ümmet var, darmadağın olan bir ümmet var ve o ümmetin sesine kulak veren ve yüküne omuz veren bir liderimiz var, bir  başkomutanımız var. Dünya'nın neresinde bir çığlık yükselse anında oraya koşan dünyanın neresine misket bombaları yağsa anında oraya müdahil olan Iraklının ahını vicdanında hisseden Suriye'nin ahını yüreğinde hisseden bir liderimiz var. Tabi bu lidere herkes hayranlık duyuyor. Herkesin hayranlık duyduğu bir lidere bizde gıpta ile bakıyoruz.

Bizde onun yol arkadaşı olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

ZAFER YAKINDIR

Ak Parti Akçakiraz Belediye Başkan adayı Sabahattin Kaya, “Ben buradan bütün Akçakirazlılara ve bütün Elazığlılara buradan bir mesaj veriyorum. Zafer yakındır diyorum ve zafer bizler gibi sizler gibi inananlarındır, diyorum. İnşallah Menzil'e varacak biz olacağız bizler olacağız ve eksik kalan işlerimizi ve yarım kalan işlerimizi tamamlayacağız diyorum.” dedi.

SLOGANIMIZ TEVAZU, SAMİMİYET, GAYRET VE İHLAS

Ak Parti Akçakiraz Belediye Başkan adayı Sabahattin Kaya göreve geldiklerinde yığınla problem, yığınla sorunlar olduğuna dikkat çekerek, “Öncelikle Akçakiraz kendisini ifade edemiyordu. Akçakiraz'ın bir meyit gibiydi bir ceset gibiydi. Bu konuyu kaldırmak gerekiyordu. Bu sorunları bu problemleri aşmak için azimle kararlı bir şekilde çalıştık çok özel gayret gösterdik. Öncelikle Akçakiraz'ın tanınırlığıyla ilgili bilindik problemi vardı. Şehrin doğusunda mıdır, şehrin batısında mıdır, şehrin neresinde yer alıyor diyen birçok Elazığlı dostumuz vardı. Hem şehrin doğusunda oturan hem şehrin batısında oturan Akçakiraz'ı bilmiyordu. Akçakiraz'ın ahalisi ne yer, ahalisi ne içer, nüfusu kaç, kaç mahallesi var acaba ne lokasyonda araç yoğunluğu, nasıl acaba sebzecilikle mi ortaya çıkmış acaba tarımsal faaliyetle mi yoksa hayvancılıkla mı işte neyi var neyi yok bilmiyordu millet. ‘’dedi.

HİZMETLERİMİZDE İKTİDARIMIZIN DESTEĞİ VAR

Başkan Kaya,’’Biz geldikten sonra özellikle buna parmak bastık. Akçakiraz' ı yıldızlaştıracağız, Elazığ’ın  yıldız beldesi haline getireceğiz. Akçakiraz'a katma değeri yüksek, çarpanları yüksek işler çıkartacağız dedik. Elhamdülillah göreve geldiğimiz ilk günden beri bütün zor olan işlerimiz  Cenab-ı Allah kolaylaştırdı. 2019' un seçim sloganı; Tevazu, samimiyet ve  gayret... Ben buna bir tane daha şey ekliyorum ihlasımızın belki samimiyetimizin belki tevazuumuzun belki çok güzel gayretlerimizin eseridir ki Menzile vardık. Bütün projelerimizde hayal ettiğimiz bütün çalışmalarda hep netice aldık  ve bunun arkasında bir şey var özellikle bir iktidar var. İktidarın desteği var” dedi.

BORÇLU BİR BELEDİYE ALMIŞTIK

Belediyeyi 12 milyon 841 bin borçla devir aldıklarını icralık durumdan kurtardıklarına dikkat çeken Kaya, “İflas eden bir durumdan kurtarıp kar eden bir işletme haline getirmek kolay değil  mümkün değil yani hele bu zamanda bedelini çok ağı ödüyorsunuz ve düzeltmek için çok uzun ama çok uzun bir zaman ihtiyaç duyuyorsunuz maalesef ama biz işçinin maaşını sürekli ödedik yatırımlarımız kırk yıllık belediyenin çok üstünde yatırımlarla hizmetlerimizle  Akçakirazlıları memnun etmeye çalıştık. Ciddi söylüyorum kırk yıllık bütün hizmetleri siz kantarın bir kefesine koysanız bizim beş yılda yaptığımız çalışmaları bir kefesine koysanız çok çok ağır basar.” dedi.

MAKAM ARACIMI DEĞİŞTİRMEDİM

Şimdiye kadar 21 yeni hizmet aracı alındığına işaret eden Sabahattin Kaya,”

Göreve geldiğimiz günden beri 2010 model makam aracı arabasını değiştirmedik ama 4 kamyon 4 tane sıfır Mercedes sıfır kepçe sıfır greyder alan başka bir belediye yok. Dedik halka yansısın halkı memnun edelim. Biz zaten makam araçlarından makam odalarından  belediyeyi yönetemeyeceğimizi ifade etmiştik. Böyle bir vaadimiz böyle bir sözümüz böyle bir taahhüdümüz vardı. Sürekli meydanlarda olacağız sürekli sahada olacağız sürekli Akçakirazlılarla iç içe olacağız” dedi.

BELDE HALKI İLE OMUZ OMUZA VERDİK

Akçakiraz insanının bilgi ve birikimi bizim Menzil'e varmamızı sağladı diyen Sabahattin Kaya, “Şimdi Akçakiraz'ın bir dokusu var, bir geni var. O genleriyle oynamadan buralara nasıl temas edebiliriz bu tarihi dokuya zarar vermeden onların yaşam kalitesini nasıl hizmet verebiliriz diye çok düşündük. Sürekli onlarla istişare ettik. İç içe olduk bir dayanışma içerisinde olduk omuz omuza sırt sırta verdik. Akçakirazlılar bundan memnun bizde bundan memnunuz inşallah süreç bereketli geçti bizim açımızdan bundan sonrada inşallah bereketli geçecek ben çok ümitliyim  çok umutluyum.” dedi.