Dünyanın En Büyük 5. Markası Elazığ'da Kapılarını Yeniden Açtı

Nisa Yılmaz/ Dünyadaki en büyük 5. otomotiv markası Hyundai, Elazığ'da Kubilay güvencesiyle kapılarını açtı.

Dünyanın En Büyük 5. Markası Elazığ'da Kapılarını Yeniden Açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de hizmete 1997 yılında giren Hyundai, 8 milyon adedin üzerinde satışıyla, 2 binden fazla kişiyi istihdam ediyor. Türkiye’den tüm dünyaya pazarlayan ve yerli olarak üreten ve 7 yıla kadar uzayan üretici mekanik hizmet garantisi sunan ilk ve tek marka özelliği taşıyor. Türkiye’de 50’den fazla ilde, 72 adet satıcısı ve 83 yetkili servisi bulunuyor.

3S: Sigorta, Satış, Servis

1960 yılında mutfak ekipmanları satış ve pazarlama ile başlayan, Hyundai endüstriyel mutfağın ekipmanlarında kalite ve güveni ortaya çıkaran, insana saygı ve sürekli gelişim felsefesini kendine hedef alan Kubilay Şirketler Grubu’nun otomotiv sektöründe de  ‘Sigorta, Satış ve Servis’ ve ikinci el ile Hyundai Kubilay Otomotiv Şirketi hizmete açıldı.

Elazığ ve çevre illerde, bölge ve Türkiye’ye en kaliteli, en hızlı ve doğru çözümü sunma hedefi ile memnuniyeti yüksek müşteriler yaratmayı hedefleyen Kubilay ailesi, duyulan güveni korumayı, yaptığımız yatırımların en büyüğü olarak görüyoruz.

“Üretimin Yüzde 90’ını Yurt Dışına İhraç Ediyoruz”

Hyundai ASSAN Genel Müdürü Önder Göker ise şunları kaydetti: “Elâzığ’da bugüne kadar bayiliği önceki arkadaşlarımız bugüne kadar gayet iyi getirdi. Kendilerinin almış olduğu bir kararla bir süreliğine ara vermiştik. Kubilay ailesi ile tanışalı birkaç ay oluyor. Artık yolumuza birlikte devam edeceğiz. Hyundai dünyadaki en büyük 5. otomotiv markası. Her sene 8 milyondan fazla araç üretiyor. Ekonomiye ciddi bir katkımız var. Kapasitemiz 245 bin, yüzde 90’ından fazlasını yurtdışına ihraç ediyoruz. Bu ülkelerin de yüzde 90’ı Avrupa’da. Özellikle Almanya’ya ciddi anlamda bir katkımız var. Hükümet olarak bir mücadeleye başladık. Yerli ürettiğimiz i10 ve i20 modellerinde hafta başından itibaren sıfır faizli bir kampanyaya başladık. Otomobil almanın tam zamanı. Hepinizi Kubilay’ın Showroom’una bekliyorum.”

“Dünyanın 5. Büyük Markası”

Markaya dair çok fazla atak yapıldığını ve ürün çeşitliliğinin arttığına değinen Bahadır Kubilay; “Hyundai, dünyada 5. büyük markalardan biri. Son yıllarda markaya dair çok fazla atak yapıldı. Markamızda ürün çeşitliliği var. Ve her kesime hitap ediyor. Bölgede tutulan bir marka aynı zamanda. Hyundai’de son bir yıldır Tucson ve İ20 çok tercih ediliyor. Kredi faizleri düşük, birçok kampanyamız var. Sıfır faizli kredilerimiz var. Tucson üst segmentte şuanda inanılmaz koşan bir model. Dizel otomatik ve 4x4 özelliği var. Hyundai İoniq Hybrid ise yaklaşık iki yıldır ülkemizde. Ona da büyük bir talep var. Hem hibrit hem de benzinli olması ayrı bir özellik katıyor.” şeklinde konuştu.