Dsispor camiası yemekte buluştu

Elazığ Amatörü'nün köklü ekibi, önceki akşam kulüp başkanı Dr. Ercan Gerçek'in organize ettiği akşam yemeği etkinliğinde bir araya geldi

Dsispor camiası yemekte buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İNAL / ÖZEL HABER

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde bugün başlayacak olan 2017-2018 Sezonu öncesi köklü kulüplerimizden Dsispor, önceki akşam Fethi Sekin Mesire Alanı’nda düzenlenen akşam yemeği etkinliğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Dr. Ercan Gerçek’in tertip ettiği etkinliğe Dsispor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldılar.

Yemek organizasyonu sonrası Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Elazığ Dsispor Kulüp Başkanı Dr. Ercan Gerçek, hedeflerinin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutacak ve onlara gelecekleri açısından faydalı olabilecek deneyimler kazandırmak olduğunu söyledi.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Gerçek, “Lig başlıyor ve lige başlamadan önce takıma yeni katılan futbolcuları tanımak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Bizim lig fikstürü içinde büyük şu olmak diye bir amacımız yok. Birinci hedefimiz şampiyon olmak. Biz Elazığ’a yakışır futbolcular yetiştirebilirsek çok iyi olur. Dışarda da futbolcuların bizi temsil ettiğini düşünerek gençleri yetiştireceğiz. Önce insanı yetiştireceğiz, sonra başarıyı düşüneceğiz. 13 yaş grubundan yetiştirip BAL liginde oynattığımız futbolcularımız vardı. Bu futbolcular Elazığ’a kazandırılmış isimlerdir. Biz buradaki oyuncularımızı da Elazığ’a hizmet verecek oyuncular olarak yetiştireceğiz. Oyuncuların hem antrenmandaki hem de oyundaki mücadelelerini takip edeceğiz. 3 tane kampüsümüzde yeteri kadar spor tesisi oluşturduk. Yeni bir maratona başlıyoruz ve bu uzun bir süreç olacak. Oyuncularımızın çoğu öğrenci. Biz bunların hem okul hem de sportif başarılarını takip edeceğiz.” diye konuştu.