Döner: 'Pek değişen bir şey yok!'

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı değerlendirmede saha problemleriyle ilgili olarak 'pek değişen bir şey yok' yorumunda bulundu

Döner: 'Pek değişen bir şey yok!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Liglerin başlamasına 2 aylık bir süre kalmasına karşın saha problemlerinin giderilemediği Elazığ’da, konunun en yetkili ismi Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner’den Hakimiyet Gazetesi olarak açıklama aldık. Yeni saha için önlerinde 3 seçenek olduğuna dikkat çeken Döner, saha problemlerinin konuşulmaya başlandığı günden itibaren “pek bir değişiklik olmadığına” atıfta bulundu.

“ELHAMDÜLİLLAH ÇOK ÜMİT VAR”

İlk olarak Elazığ Stadyumu’na ilişkin açıklamalar yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, “Stad zaten bakanlığın projesi bizim hiçbir bilgimiz yok. Bu Elazığ Belediyespor’la ilgili yaptığımız çalışmada da normal olarak en son bahsettiğimiz zamandan pek bir şey yok. Herkes ilgileniyor zaten. Ankara’da Milletvekilimiz Metin beyde ilgileniyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Bizim çalışacağımız büyük tesisle ilgili ödenek talebinde bulunmuştuk ya onla ilgili sürecimiz devam ediyor. Herkes İstanbul seçimine odaklanmıştı malumunuz. Ama bundan sonra her şey rayına oturacaktır. Yer olarak da masada 3 yerimiz var. Kararı verilecek. Bizim yaptığımız şey şu çalışma yapıp çok seri bir şekilde 2 takımımızın oynayabileceği bir müsait alan yaratmak. O konuda da elhamdülillah çok ümit var, çok mesafe aldık” ifadelerini kullandı.

“HER İKİ TAKIMDA DIŞARI GİTMESİN”

Elazığ Belediyespor’un iç saha maçlarını oynadığı Gençlik Merkezi Sentetik Saha hakkında da görüşlerini bildiren Döner, “Gençlik Merkezi’nin yan tarafı ile ilgili olarak da oynama alanı müsait değil. Geçen sene idareten oynattık. Şöyle diyelim hem Elazığ Belediyespor’un, hem Elazığspor için bir yer yapalım zeminiyle,  sahasıyla, tribünüyle soyunma kabinleriyle. Her 2 takımda dışarı gitmesin istiyoruz. İkisi de hemen hemen eşdeğer sahalarda oynayabilir. Sultan Sarayı’nın üstündeki yer inşallah sezona yetişecek. Veya çok çok 1 ay geçer. Orası şuan da uygun” dedi.

Elazığ’da eksikliği hissedilen tartan pist hakkında da değerlendirmeler yapan Suphi Döner, “Şuan için gündemimiz futbol ve sahaları üzerine, o daha sonra uzun vadede düşünülecek bir iş” diye konuştu.