Dön hayata Gakgom!

Üst üste iki kolay maçı kaybeden Bordo-Beyazlı ekibimiz, 9. haftada P. Kahramanmaraşspor'la sahasında karşılaşacak

Dön hayata Gakgom!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Kırmızı Grup’un 9. Haftası’nda Birevim Elazığspor’un konuğu Piserro Kahramanmaraşspor. Ligin zayıf olarak nitelendirilen takımları Karabükspor ve Bodrumspor’a yenilen, hafta içi ise -3 puan cezasının tenzili 15. sıraya gerileyen Bordo-Beyazlı ekibimiz, yeni başlangıç için Kahramanmaraşspor karşısında galibiyet istiyor.

Temsilcimizde bu maç öncesi İzzet Topatar haricinde eksik futbolcu bulunmazken, karşılaşmanın son çalışması bugün Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLERDEN MORAL ZİYARETİ

Elazığ Marmara Eğitim Kurumları öğrencileri B. Elazığspor-K.Maraşspor maçı öncesi Bordo-Beyazlı futbolcuları ve teknik heyeti kulüp tesislerinde ziyaret ederek başarılar dilediler.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlılar’ın P. Kahramanmaraşspor karşısına; Ahmet, Murathan, Onur, Yiğitcan, Ahmet Burak, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Murat Ceylan, Cengizhan, Serdar ve Ömer onbiriyle çıkması bekleniyor. 20 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan ve Karabük Bölgesi Klasman Hakemi Mustafa Hakan Belder’in düdük çalacağı zorlu 90 dakika Kanal 23 ve Kanal Fırat’ta canlı olarak yayınlanacak.