DOLU DOLU ANKARA ZİYARETİ

SGK BİNASI, KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SAHASI VE MEHMET AKİF ERSOY LİSESİNİN YERİNİ ELAZIĞ BELEDİYESİNE KAZANDIRAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KÜLTÜR BAKANLIĞINDAN DA ŞEHİT FETHİ SEKİN KÜLLİYESİ İÇİN ÖDENEK ALDI

DOLU DOLU ANKARA ZİYARETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde eski SGK binasını Elazığ belediyesine kazandıran, Çarşamba günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bosna Hersek Caddesi üzerindeki karayollarına ait olan ve satışa çıkartılan 10 dönümlük arazi ile Mehmet Akif  Ersoy lisesi ile Kız Meslek Lisesine ait alanı talep ederek Cumhurbaşkanının talimat vermesini sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ankara ziyaretini dolu dolu geçirmeyi sürdürüyor.

BAKAN YARDIMCISI ÇAM İLE GÖRÜŞME

Genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından bakan, bakan yardımcısı ve bürokrat ziyaretlerini sürdürerek şehrin problemlerini çözme amaçlı görüşmelerinden müjde ile ayrılan Başkan Şerifoğulları, yapımı yılan hikâyesine dönen Baskil’deki Şehit Fethi Sekin Külliyesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ödenek çıkararak başarılarını katladı.

Bir dizi programa katılmak üzere Ankara'da bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam'ı makamında ziyaret etti.

 

KÜLLİYE SORUNU DA ÇÖZÜLDÜ

Şehirle ilgili birçok problemi Ankara’daki görüşmeleri ile çözen ve daha önce merkezi Samsun’da bulunan ve adı Milli Birlik ve Beraberlik olan, külliye yapacakları vaadiyle milyonlarca para toplanıp  külliyeyi yapamayan vakfın, kalan külliye inşaatını yapmayı taahhüt eden Başkan Şerifoğluları, bu manevi görevi yerine getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Şehidimiz adına yapmayı üstlendikleri külliye konusunda Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Serdar Çam ile bir araya geldiklerini, Belediye olarak şehidimizin doğduğu ilçe olan Baskil'de adına yakışır güzel bir külliye yapmak istediğimizi kendisine ilettiklerini belirten Başka Şerifoğulları,  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam’ın da talebimize olumlu yaklaşarak bu konuda gerekli ödeneği karşılayacakları müjdesini bize ilettiğini ifade etti.

ÇÖZÜM ODAĞI

Başkan Şahin Şerifoğulları’nın şehrin tıkanmış ve çözülemeyen hemen her konusuna duyarlılık göstererek çözümü noktasında doğru adımlar atarak başarı sağladığını ifade eden siyasi gözlemciler, bu yaklaşımları ile Şerifoğulları’nın Elazığ’da siyaset üstü bir konuma yükseldiğini ve her kesimden insanın takdirini kazandığını ifade ediyorlar.