Dohman: 'Seri galibiyetler istiyoruz'

Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Dohman iyi bir kadro yapısına sahip olduklarını belirterek, ligin ilk yarısını 23-24 puan bandında bitirmek istediklerini ifade etti

Dohman: 'Seri galibiyetler istiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’da Teknik Direktör Ümit Dohman, ligin ilk yarısı bitene kadar tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Ligin 10. haftasında Kozanspor FK’yı konuk edeceklerini ifade eden Dohman, “Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Sakat futbolcuların çokluğu biraz canımızı sıksa da yerlerine forma giyecek arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapacaktır. Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece Tepecikspor maçında sayısız pozisyonumuz vardı ama bir türlü ağları bulamadık. Rakip yalnızca 2 pozisyon geldi, 1’i gol oldu. Futbolda bu tür şanssızlıklar olabiliyor. Şanssızlıklar da sezon başından bu yana takımımızın yakasını hiç bırakmadı. Kozanspor maçıyla birlikte seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Takımın ahengini beğeniyorum, birbirlerine uyumlu kardeşlerimiz. İlk yarının sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanıp, 23-24 puan aralığında ikinci yarıya giriş yapma gayretindeyiz. Hedeflerimiz dahilinde ligin ikinci yarısında bambaşka bir Elazığ Belediyespor izlettireceğiz” dedi.

Takımdaki sakat cezalı oyuncuların durumu hakkında da bilgiler veren Dohman, “Samet Aydın, Burak Altıngök, Enver Abdullah Filiz ve Mazlum Öndil’in sakatlıkları devam ediyor. Mazlum’un önümüzdeki haftadan sonra aramıza katılmasını bekliyoruz. Stoperimiz Burak Keskin, Büyükçekmece Tepecikspor maçında kırmızı görmüştü, bu hafta aramızda olamayacak” şeklinde konuştu.

“ARİF ŞAHİN TAKIMIN KİLİT OYUNCUSU”

Dört maçlık cezasını tamamlayan takım kaptanı Arif Şahin hakkında da konuşan genç çalıştırıcı, “Cizrespor maçından sonra Arif, 4 maçlık bir ceza almıştı ve bu cezasını tamamladı. İnşallah Kozanspor maçıyla birlikte formasına kavuşacak. Arif bu takım için kilit oyunculardan biri. İnşallah o da gücümüze güç katacaktır” ifadelerini kullandı.