Doğukent'teki stad için 3 Milyon TL!

Doğukent'te yapılması planlanan butik stadyum için Spor Toto Teşkilatı 3 Milyon TL'lik ödeme taahhüdü yaptı

Doğukent'teki stad için 3 Milyon TL!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

İki profesyonel takımı olmasına karşın iç saha maçlarını dışarda oynamak durumunda kalan Elazığ için Spor Toto Teşkilatı’ndan beklenen müjde geldi. Hakimiyet Gazetesi spor servisinin edindiği bilgilere göre Doğukent’te yapılması planlanan butik saha için Spor Toto Teşkilatı’ndan talep edilen 6 Milyon TL’lik bütçenin yarısı olan 3 Milyon TL için ödeme taahhüdü geldi. Olayın maddi boyutunun da giderilmesinin ardından gözler Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün vereceği başlayın talimatına çevrildi.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İHALEYE ÇIKILABİLİR!

Resmi prosedürleri ne kadar uzun sürse de yapılacak olan girişimlerle sürecin kısaltılması, hatta Kurban Bayramı öncesinde çalışmaların başlatılması mümkün. Kurban Bayramı öncesi ihaleye çıkılması durumunda takımlarımızın Ekim ayından itibaren Doğukent’teki sahayı kullanmasının önünde hiçbir engel kalmıyor. Bu konuda Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müzü bir an önce harekete geçmesi için göreve davet ediyoruz.

ÇİM Mİ SENTETİK Mİ?

Daha önce çim zeminli yapılacağı açıklanan butik stadyum için, kamuoyunda sentetik olacağı yönünde bilgiler de dolaşıyor.