DOĞUKENT İSABETLİ KARAR

Elazığspor'un maçlarını oynayacak saha bulamaması üzerine kafa yoran şehrin yöneticilerinin yeni bir sahayı Doğukent Fuar alanı arazisi üzerinde yapma fikri kamuoyundan büyük destek gördü.

DOĞUKENT İSABETLİ KARAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin batısında ve Abdullahpaşa’da düşünülen saha için o bölgelerin zaten konut ve trafik yoğunluğunun fazla olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, Doğukent’te bulunan ve o bölgeye farklı bir cazibe merkezi kazandıracak yeni tesislerin uzun vadeli ve fonksiyonel olarak kullanılmasını sağlayacak olmasının önemine dikkat çekiyorlar.

Şehirde son yıllarda birçok sportif ve sosyal faaliyetlerin yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar, bu tesisler ile hem önemli bir ihtiyacın giderileceğini hem de şehrin dengeli gelişmesine katkıda bulunabileceğini ifade ediyorlar.

Elazığ Belediyesi’nin de aynı bölgede olimpik yüzme havuzu, dev akvaryum ve birçok sosyal ve sportif tesisi içeren dev bir spor kompleksini de inşa edeceğini belirten vatandaşlar, bu tesisler ile  birlikte bu bölgenin şehrin yeni bir cazibe merkezine kavuşacağını ifade ediyorlar.