Doğan: '1 Sürsürülü bile destek vermedi!'

Yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Sürsürüspor'da, Kulüp Başkanı Yavuz Doğan gazetemiz aracılığıyla destek çağrısında bulundu

Doğan: '1 Sürsürülü bile destek vermedi!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta yeni sezonda Fırat Üniversitesi ile birlikte ilimizi temsil edecek olan Sürsürüspor’da, sponsor desteği bulunamıyor. Geçtiğimiz sezondan bu yana maddi yönden hiçbir sıkıntı yaşamayan turuncu – beyazlı ekipte Başkan Yavuz Doğan, gelinen süreçte çok yalnız bırakıldıklarını belirterek, sponsorluk konusunda yaptıkları görüşmelerin sonuçsuz kaldığı belirtti. Sürsürülü’lere de sitem eden Doğan, “İşin maddi boyutunu geçtim. Allah rızası için bugüne kadar 1 tane Sürsürü’lü antrenmanımızı izlemeye gelmedi” dedi.

“İDDİALI 3 TAKIMDAN BİRİYİZ”

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’u değerlendirerek konuşmasına başlayan Sürsürüspor Kulüp Başkanı Yavuz Doğan’ın açıklamaları şöyle;

“Elazığ takımları olarak beklenildiği gibi 2. grupta yer aldık. Takımlar üş aşağı, beş yukarı eşit seviyede. Kafaya oynayabilecek 2-3 takım görüyorum ben. Bu takımlardan biri de biziz. Takımımız yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Takımda moraller gayet iyi. Geçtiğimiz günde aynı grupta yer aldığımız Malatya İdman Yurdu’yla bir hazırlık maçı oynadık. 3-0’lık skorla kazandık. %80 oranında lige hazırız diyebiliriz. Pazartesi günü Teknik Direktörümüz Ender Çınar’ın direktifi olursa 1-2 transfer daha yapacağız ve transferi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

“OKYANUSU GEÇTİK, DEREDE BOĞULACAĞIZ”

Takım olarak hiç destek görmediklerinden yakınan Doğan, “Paluspor, Kovancılar çok rahatlıkla isim sponsorluğu konusunda destek bulabildiler. Bizim çalmadığımız kapı kalmadı ama maalesef ki bir destek bulamadık.  Keşke bir destek görebilseydik. BAL Ligi külfet gerektiren bir lig. Desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda iş adamlarımızın biraz daha duyarlı olmalarını istiyorum. Allah rızası için bugüne kadar Sürsürü’den antrenmanımızı 1 kişi izlemeye gelmedi. O kadar iş adamı var Sürsürü’nün. Destek bekliyoruz kendilerinden. Okyanusu geçtik ama resmen derede boğulmak üzereyiz” dedi.