DOĞAL KÖY ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLİYOR

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/İşlerini iyi yapan ve ürünlerini kaliteli ve temiz bir şekilde müşteriye sunan işletmeler, vatandaşlar arasında kısa sürede isim yaparak büyürler.

DOĞAL KÖY ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte Pincirik/Gözeli Pide/Unlu Mamüller  bu işletmeler arasında yer alıyor.  Elazığ'da , özellikle şubelerin bulunduğu çevrelerde isim yaparak kalite, hizmet ve temizlik konusuna öncelik vererek faaliyetlerine devam ediyor.

Hakimiyet Gazetesi olarak Pincirik/Gözeli Unlu Mamülleri'nin sahibi  Savaş Akar'a konuk olduk. Özenli ve düzenli yapısıyla dikkat çeken işletmeye çok emek verildiğine gözlerimizle şahit olduk. 

Bizleri de müşterileri gibi sıcak bir ortamda ağırlayan Savaş Bey ile hem  Unlu Mamüller hakkında; hem de doğal köy ürünleri hakkında  konuştuk.

 

Kendinizden Bahseder misiniz?

Ben Savaş AKAR..2009 yılında başladık bu işe.İki kardeş olarak adım attık,maalesef abim rahmetli oldu şu anda ben devam etmekteyim. 

Tamamiyle kendi yaptığımız ürünlerimizi satmaktayız. Doğal Köy Ürünleri sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.

 

Biz Ticarette Önce Kalite ve Hizmeti Ön Plana Çıkartırız;

Biz ticarette önce kalite ve hizmeti ön plana çıkartırız. Ticari kazancı sonra düşünürüz. Müşterinin isteği doğrultusunda, kendimizi müşterinin yerine koyarak hareket ederiz. Müşteri buraya bir bedel ödüyor. Dolayısıyla biz müşteri olsaydık; bu bedel karşılığında neyi talep ederdik; hep bunu düşündük. Bu unlu mamüllerde de böyle oldu. Kendimizi işveren olarak değil de müşteri olarak gördüğümüz için; bu doğrultuda planlar yaptık; düzenlemeler yaptık.Yaptığımız işte çok iddialıyız.

 

ÖNCÜL AMACIMIZ

Öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

 

VİZYONUMUZ

Çalışma arkadaşlarımızın seçimi geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak  önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.

 

ÜRÜNLERİMİZ

Yoğurt,peynir,tereyağı,tulum peyniri, salamura köy peynirleri,sütümüz,yumurtamız var.Pekmez dut,üzüm,keçi boynuzu pekmezi..Kendi yaptığımız çilek reçeli,vişne reçeli,ceviz reçeli...Her türlü kahvaltılıklarımız var.Köy ekmeğimiz var, pidemiz..Tüm unlu mamüllerimiz mevcut..Tarhanayı kendimiz yapıyoruz.

 

ÖZELLİKLE DOĞAL KÖY ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLİR OLDU

Ne şekilde olursa olsun, dikkat etmesi gereken en önemli nokta kaliteli ve temiz mal satmak, her gün taze mal getirerek müşterilerinin güvenini kazanmak, hatta tavsiyeleriyle seçimlerine yardımcı olmaktır. Pırıl pırıl dükkânın raflarına itinayla yerleştirilmiş çeşit çeşit yiyecekler arasından seçim yapmak da gerçekten güçtür.

 Temiz ve düzenli dış görünüşü ile müşteriler üzerinde güven duygusu yaratan, güleryüzü ile verdiği hizmetin kalitesini arttıran, ürünlerini iyi tanıyan ve tanıtan, tezgahının düzeni ve temizliğini sürekli kontrol altında tutabilen kişiler olmaya çalışıyoruz.Günümüzde gıda üzerinde oynanan oyunlara bakıp, “Ne alacağım, nasıl güvenle tüketeceğim” diye düşünmenize de artık gerek kalmayacak.Her Gün Sofralarımızdan Eksik etmediğimiz Temel Gıda Olan yiyeceklerin,unlu mamüllerin  lezzetli ve sağlık açısından doğal olması hepimizin gönül rahatlığı ile tüketeceği mamül olması kim istemez ki sonuçta.