'DİĞER VEKİLLER DE YAPSIN'

AK Parti Elazığ Milletvekili  ve TBMM İnsan Hakları Araştırma ve İnceleme Komisyonu başkanı Ömer Serdar,Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

 'DİĞER VEKİLLER DE YAPSIN'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol Kara/AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Araştırma ve İnceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar, hafta sonları İlçelerde yapılan koordinasyon toplantısını Ak Parti siyaset anlayışının ve hükümet anlayışının bir sonucu olduğunu belirterek,” Bunu Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olarak değerlendirmek lazım.” diye konuştu.

Daha önce Palu, Karakoçan, Keban ve Sivrice de Koordinasyon toplantıları yaptıklarını söyleyen Ömer Serdar, “Şimdiye kadar 4 ilçede toplantı yaptık. Bu toplantılardan çok memnun kaldıklarını gördüm. Bence bunun devam etmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

 

HAKLI TALEPLER YERİNDE ÇÖZÜLÜYOR

 

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Araştırma ve İnceleme Komisyonu Başkanı Ömer Serdar, “Yatırımcı kuruluşların müdürleriyle ilçeye gidiyoruz. İlçede bulunan muhtarları ve STK temsilcilerini topluyoruz. Planlamalarda yapılan eksikler varsa onlardan alıyoruz. Varsa planlamalara ilave etmek istiyoruz. O ilçeyi masaya yatırıyoruz bütün paydaşlarıyla çünkü, içinde o ilçenin Belediye Başkanı, Kaymakamı olacak şekilde onların anlatımını kamu kurumlarının müdürleri not alıyor, ve cevaplanması gerekenler ortaya konuyor. Haklı talepleri bizde  not  alıyoruz. Yerinde müdahale ederek, onları programa alıyoruz. Ben ilçe halkının çok memnun olduğunu gördüm.”dedi.

 

DİĞER VEKİLLERDE YAPSIN

Diğer Milletvekili arkadaşlarımda yapılmayan ilçelerde devam edebilir diyen Ömer Serdar, ”Bu toplantıların, ben devam etmesinden yanayım. Çünkü bütün ilçelerimizi biz mastır planı çerçevesinde bir masaya yatırmak lazım diye düşünüyorum. Sonuçta talep aldığımız insanlar seçilmiş muhtarlarımız. Kendi seçim bölgeleriyle yani, sorumluluk alanlarıyla ilgili taleplerini dile getiriyorlar. STK’lar kendi ilçelerinde ki sorunları dile getiriyor. Biz  de anında müdahale ediyoruz.Bakanlıklarla orda görüşerek, sonuçlandırdığımız meseleler var. Şimdiye kadar 4 ilçede toplantı yaptık. Bunların hepsinin çok memnun kaldıklarını gördüm. Bence bunun devam etmesi gerekiyor. “ dedi.

 

TOPLANTILARIN PRATİK FAYDASI VAR

Gittiğimiz ilçelerde ki muhtarlar memnuniyetlerini dile getiriyor diyen Ömer Serdar,” Bu toplantıların pratik faydası var.Vatandaş, belki birebir köyünde ve mahallesinden ayrılıp gelip her kurumu gezemiyor. Ama  bu toplantılarda bütün kurumlara sorunlarını dile getiriyorlar. Ak Parti siyaset anlayışı hükümet anlayışının bir sonucudur. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olarak değerlendirmek lazım.” şeklinde konuştu.