Dersler Hüzünlü Başladı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden Miraç Can Dişli'nin eğitim gördüğü sınıfta arkadaşları duygusal anlar yaşadı. Depremde hayatını kaybeden Muhammed'in masasına çiçekler bırakıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dersler Hüzünlü Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ders zilinin çalmasıyla birlikte depremden dolayı hayatını kaybeden öğrencilerin okullarında da hüzün yaşandı. Eğitim öğretim yılının ikinci yarıyıl açılış programı da depremde hayatını kaybeden Muhammet Salih Civelek'in okuduğu Vali Lütfullah Bilgin İlkokulunda yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk'ün de katıldığı program sonrasında Civelek'in 3 C sınıfındaki masasına fotoğrafı ve çiçek bırakıldı. Hüzünlü başlayan derste Civelek'in arkadaşlarının üzüntüsü yüzlerine yansıdı.24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde Maden ilçesi Gezin köyü Tılhem Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı Mavi Göl Apartmanı çöktü. Enkaz altında kalan 3 kişi hayatını kaybetti. O apartmanda yaşayan Dişli ailesinden 13 yaşındaki Miraç Dişli de 6,5 aylık hamile annesi Pınar Dişli ile hayatını kaybetti.

Sürsürü Mahallesi'nde bulunan Dilek apartmanının çökmesi sonucunda ölen Sena Nur Demir'in okuduğu Hıdır Sever Anadolu lisesinde de ilk günü hüzünlü başladı. 9-B sınıfında eğitim gören Sena Nur'un, boş kalan masasına fotoğrafı ve karanfiller bırakıldı. İlk derste Sena Nur için arkadaşları ve öğretmenleri tarafından dua edildi.