DEPREMDE KEDİSİNİ KAYBEDEN MUHAMMED'E JANDARMADAN SÜRPRİZ

Elazığ'da depremde kedisini kaybeden 8 yaşındaki depremzede Muhammed'e, jandarma personeli tarafından sürpriz yapılarak kedi hediye edildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
DEPREMDE KEDİSİNİ KAYBEDEN MUHAMMED'E JANDARMADAN SÜRPRİZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Elazığ'da yaraların sarılması için çalışma yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, depremin ilk anından şimdiye kadar gerçekleştirdikleri faaliyetlerle depremzedelere destek sunuyor.

Jandarmanın bu kapsamda oluşturduğu kadın Astsubay ekipleri, köy köy  çadır çadır dolaşarak aileleri ziyaret ediyor, yaptığı etkinliklerle 7'den 70'e depremzedelerin ve tüm Türkiye’nin yüreğine dokunuyor.

Depremin  özellikle çocuklar üzerindeki etkisini gidermeye yönelik programlar gerçekleştiren jandarma ekipleri, depremzede çocuklara çeşitli sürprizler yapıyor, oyunlar oynuyor birlikte kahvaltı yapıyor.

 DEPREMDE KEDİSİNİ KAYBEDEN ÇOCUĞA SÜRPRİZ

Kültürpark'ta oluşturulan çadır kentte kalan Soysal ailesinin çocukları Muhammed'in doğum gününü kutlamaları esnasında, depremde kedisini kaybettiğini öğrenen jandarma personeli, Muhammed'e bir sürpriz hazırladı.

Çadıra kedi taşıma çantası ile giren jandarma personeli, Muhammed'e sağlık karnesi bulunan ''Kara'' isimli bir kedi hediye etti. Jandarma personeline sarılan ve kediyi bir süre kucağından ayırmayarak seven Muhammed,duygulu anlar yaşadı.

Anne Fatma Soysal da depremin ilk anından bugüne kadar hep yanlarında olan ve özellikle çocuklara özel ilgi gösteren jandarma personeline teşekkür etti.