'Cumhuriyetin 96. Yılını Gururla İdrak Ediyoruz'

Türk Ulusunun diriliş hikâyesinin en önemli kazanımı olan Cumhuriyetimizin 96. Yaşını, toplumumuzun tüm kesimlerine sirayet etmiş bir heyecan ve gururla idrak ediyoruz.

'Cumhuriyetin 96. Yılını Gururla İdrak Ediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde sahada kazanmış olduğumuz başarının siyasi, ekonomik ve kültürel anlamdaki tamamlayıcısı olan Cumhuriyet ve onun ihtiva ettiği değerlere çok meşakkatli bir sürecin sonunda kavuşabildik. Bu pek tabii milletimizin vatanına olan bağlılığı ve özgürlüğüne olan bitmek tükenmek bilmeyen aşkı sayesinde gerçekleşebildi.

Geçmişte istikbalimiz uğruna dönemin uluslarına örnek teşkil etmiş olan mücadelemiz, benzer koşullar tekrarlanırsa aklı hür, vicdanı hür milletiyle modern devletler arasında yerini almış Türkiye Cumhuriyeti tarafından yine başarıyla tekrarlanacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün miras bıraktığı muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini devraldığımız aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.