CUMHUR İTTİFAKI'NA BAĞLIYIZ 

Erol KARA/ MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI'NA BAĞLIYIZ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver,Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ gezisine katılacağına işaret ederek,’’Biz kime çalıştık kime oy verdik bu da çok net bellidir. Kendi Cumhurbaşkanı adayımız geliyor dolayısıyla karşılamaya gideceğiz.’’dedi.

Başkan Işıkver,”MHP devletin ve milletin teminatıdır. Milletin selameti devletin bekası açısından MHP’ye şans versinler ve MHP’nin yanında olsunlar.” dedi. 

ŞEHRİ YÖNETMEYİ BEKLİYORUZ

MHP İl Başkanı Işıkver, "İl ve ilçe teşkilatları öncelikle seçimin görünmeyen yüzüne hazırlanıyoruz. Sandık görevlilerinin  eğitimi, müşahitlerin hazırlanması, seçim günü kontrol ve hâkimiyetin sağlanması noktasında hiçbir eksik bırakmayacak şekilde organize oluyoruz. Aynı zamanda kadın kollarımız sahada ayrı çalışmalar yapıyor, ev ev geziyorlar. İl teşkilatımız adayımıza hep eşlik ediyor. Bunların dışında teşkilat yapısını zinde tutmak amacıyla, her gün toplantılar yapılıyor. Seçime hazırız. Seçime projelerimiz hazır. Şehri yönetmeyi bekliyoruz." dedi.

ANKETLERE KİMSE İNANMASIN

Son dönemlerde algı operasyonlarına kimsenin inanmaması gerektiğine dikkat çeken

Işıkver, "Uydurma, adı duyulmamış bazı anket firmalarını peydahladılar MHP yok gibi Bilal Çoban yok gibi tercih değiştirme algı operasyonu yapılıyor.  Sahada çok farklı görüntü var. Kesinlikle zafere inanıyoruz, vatandaş MHP istiyor. Hem aday profili itibari ile hem teşkilatın çalışmaları itibari ile vatandaşın gözünde çok ciddi bir yerimiz var. Sahada dokunduğumuz her grup MHP’yi tercih edeceğini söylüyor. Ciddi şekilde kendimize inanıyoruz, kesinlikle algı operasyonu yapmıyoruz. Vatandaşı kandırarak algı operasyonu yapabiliriz ama bunu etik ve düzgün bulmuyoruz. Ahlaki ve vicdani bulmuyoruz.’’ şeklinde konuştu.

İSTİKRARLI BİR BAŞARI VAR

Işıkver,"Şu ana kadar devam eden istikrarlı   bir başarı var. Başkan değişiyor fakat başarısızlık değişmiyor. Vatandaş bu başarısızlıktan sıkıldı. İmar adı altında yapılanlar vatandaşın canını sıkıyor. Sivil toplum örgütlerinin yaptığı yardımlar vatandaşın cebinden çıkıyor ve vatandaş bu durumdan oldukça rahatsız oluyor. Her seçim gelen adayları görüyoruz. TÜİK ‘in yaptığı araştırma da Türkiye’nin en mutsuz şehirleri arasında Elâzığ’ın ilk 20 de olması bunun en önemli göstergesidir.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKINA SONUNA KADAR BAĞLIYIZ

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, "Bilal Çoban Yaklaşık 8-9 yıldır sahada. Her evde Bilal Çobanın Numarasının kayıtlı olduğu bir gerçek.Vatandaş kendine çok yakın görüyor. Dolayısıyla bu da çok büyük avantajdır. Cumhur ittifakına sonuna kadar bağlıyız  biz burada siyası kazanım elde etmek amacıyla şunu yaptı bunu yaptı şeklinde bir tavırda sergilemiyoruz veya bulunmuyoruz yoksa konuşulacak çok şey de var. Artık 20 yıl önce ki devir yok, 20 yıl önce ki Elâzığ’da yok. Elazığ seçmeni, en az benim kadar bilinçlidir, benim kadar yapılan yanlışların farkındadır" dedi.

ERDOĞAN’I KARŞILAMAYA TABİKİ GİDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ gezisine katılacaklarını söyleyen Işıkver, "Çünkü biz cumhur ittifakının bir kanadı olan MHP’nin il başkanıyız.Biz kime çalıştık kime oy verdik bu da çok net bellidir. Kendi cumhurbaşkanı adayımız geliyor dolaysıyla karşılamaya gideceğiz." dedi.

MHP ÜLKENİN TEMİNATIDIR

Işıkver, "Sayın Genel Başkanımızın her sözüne imzamızı atarız. Ne söylediyse bizim namusumuzdur, ne vaat ettiyse bizim namusumuzdur. Aklımızın algılamayacağı birçok konuda genel başkanımızın ne kadar doğru olduğu tarihi kayıtlar altındadır.  Türkiye karşıtı güçlerin, terör örgütlerinin uzantılarının siyasal uzantılarının ifadeleri çok nettir. Burada Ankara’yı İzmir’i düşürüp yeni rejim tartışmasına düşürmek istiyorlar. Hedef bu, PKK’nın da hedefi bu ,HDP’ nin de hedefi bu.Türkiye karşıtı tüm güçlerin hedefi bu. Merkezi İstanbul’a Ankara’ya almışlar, buraları düşürür rejimi sorgulatırız diye tavırları var. Dolaysıyla bu beka seçimidir." diye konuştu.