COŞKULU KARŞILAMA

Elazığ, Ak Parti Milletvekili adaylarını çoşku ile karşıladı.Adayları bağrına basan vatandaşlar, ''Elazığ Reis ile'' sloganları attı.

COŞKULU KARŞILAMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/24 Haziran seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday listesinde yer alan Metin Bulut,Sermin Balık,Tolga Ağar,Zülfü Demirbağ ve Şahin Şerifoğulları aday tanıtım toplantısına katıldıktan sonra Elazığ’a geldi. Havaalanında çoşkulu bir topluluk ile karşılanan adaylar,konvoy eşliğinde Vali Fahri Bey Caddesindeki Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

AK PARTİ TAM KADRO KATILDI

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,Milletvekili adayları Metin Bulut,Sermin Balık,Tolga Ağar,Zülfü Demirbağ,Şahin Şerifoğulları,Ak Parti İl Yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Açılış programında açıklamalarda bulunan Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,’’Aziz Hemşerilerim Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılış programına hepiniz hoş geldiniz.Yaklaşık 1 buçuk saatte havalimanından koordinasyon merkezimize gelebildik.Bunun nedeni halkımızın gösterdiği yoğun ilgi ve sevgisidir.Halkımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz.’’dedi.

BU SEVGİ ELAZIĞ’I ŞAHA KALDIRACAK

Başkan Gürgöze,’’Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz gün aday toplantısı için Ankaradaydık.Bugünde Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışı için Elazığ’a geldik.Yoğun bir ilgiyle karşılaştık.Halkımızın gösterdiği bu sevgi 24 Haziranda bizleri şaha kaldıracaktır inşallah.’’diye konuştu.

ELAZIĞ’DAN 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAYA HAZIRMIYIZ?

Gürgöze,’’Öncelikle belirtmem gerekir ki Aday tanıtım toplantısında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Elazığ’san 5 milletvekili istedi.Aziz Hemşerilerim sayın cumhurbaşkanımızın Elazığ’da bize hedef göstermiş olduğu 5 milletvekili istediğini yerine getirmeye hazırmıyız ?’’dedi. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.