Çölyak Derneği Çalışmaları Devam Ediyor

Nisa Yılmaz/Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği Türkiye'de farkındalık yaratmaya devam ediyor. Dernek yönetimi çalışmalar kapsamında Pertek Termal Tesisleri'nde İstanbul, Hatay ve Osmaniye'den gelen üç aileyi ağırlayarak şifalı sulardan faydalanmalarını sağladı.

Çölyak Derneği Çalışmaları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da yaşayan Nihal Çınar ve ailesi, Hatay'da yaşayan Gülhan Tatar ve Sevgi Çakıcıoğlu Aksu ailelerini Pertek Termal Otel'de ağırlayan dernek iki ailenin sağlıkları için şifalı sulardan faydalanmasını sağladı.

Şifalı sulardan faydalanan Tatar, Çınar ve Aksu ailesi üyeleri Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği'ne ve Pertek termal Tesisi yetkililerine teşekkürler ederek, Elazığ'dan çok mutlu ayrıldıklarını söylediler.

Elazığ Çölyak ve Gulitesniz Beslenme Derneği Başkanı Rıdvan Fırat ise açıklamasında dernek çalışmaları ile sadece Elazığ'da değil, tüm Türkiye'de çölyaklıların dertleri ile dertlendiklerini söyleyerek, "Dernek olarak Türkiye'de merkez olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'de nerede olursa olsun çölyaklı hastalarımızın her türlü sorunu bizi ilgilendirmektedir. Bizlerin kuruluş amacı çölyaklı hastalarımızın sorunlarını azaltmak ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamaktır. Bizlere bu kapsamda destekelrini hep snan ve bundan sonraki süreçte de sunacak olan Pertek Termal Tesisleri'ne yürekten teşekkür ediyorum. Bizim gücümüze güç katmaktalar. Önümüzdeki günlerde de farklı çalışmalar ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. " dedi.