'Çok farklı kazanabilirdik'

Denizlispor'u deplasmanda 3-2'yle geçen Bordo-Beyazlı ekibimizde maç sonu Teknik Direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu

'Çok farklı kazanabilirdik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin en zor deplasmanlarından birine geldiğini aktaran Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Belki bir puandalar ama geçen seneden beri beraber oynadığımız bir takıma karşı oynayacaktık. Dezavantajları bir iki sakatlıkları vardı ama beraber oynayan bir takımdı. Denizlispor’un sahada neler yapacağını biliyorduk. İlk yarı Denizlispor’un birkaç pozisyonu oldu, ilk yarı denk geçti. 30’uncu dakikadan sonra oyunu ele aldık, topu yere aldık, çok iyi paslar yaptık. Bunun neticesinde 2 farkla öne geçtik” dedi.

İkinci yarı maçın daha da iyi olduğunu dile getiren Altıparmak, “İkinci yarı televizyondan maçı izleyenler daha da zevk almışlardı. Hem golleriyle, hem pozisyonlarıyla futbol maçında gereken her şey vardı. Çok farklı kazanabilirdik, özellikle ikinci yarının son bölümlerinde çok pozisyon yakaladık, aynı golü iki kere yedik. Tabii bununla ilgili oyuncularımla bir görüşme olacak” diye konuştu. (İha)