'Çocuklarımla gelecek oluşturmak istiyorum'

Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Karabükspor maçında alınan galibiyet ve gelecek hafta oynanacak Turgutluspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu

'Çocuklarımla gelecek oluşturmak istiyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 2020-2021 Sezonu’ndaki ilk galibiyetini Karabükspor karşısında aldı. Tam 306 gün sonra bir resmi maçtan galibiyetle ayrılan Bordo-Beyazlı ekibimizde bayram havası oluştu. Teknik Direktör Levent Eriş, Karabükspor karşısında alınan galibiyeti yorumlayarak, 306 günlük aranın kendi ellerinde olmayan sebeplerden oluştuğuna dikkat çekti.

Yaşanan deprem felaketinden dolayı takımın ligden çekildiğini hatırlatan Eriş, “Bu kadar uzun süre sonra galip gelmek gerçekten çok güzel. Geçen yıl ki kadromuz da deprem felaketi olmasa, ligde mücadelemize devam edebilsek 3 puanlar alabilecek bir kadroydu. Çok şükür o günler geride kaldı ve biz geleceğin Elazığspor’unu oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kadar uzun bir aranın ardından galibiyet sevinci yaşamak güzel. Biz ligde her rakibe saygı duyuyoruz ve tüm maçlarımıza galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Karabükspor da küçümsenecek bir takım değil. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

“HİÇ KİMSE KENDİNİ ELAZIĞSPOR’DAN ÜSTÜN GÖRMEYECEK!”

Uzun süre forma giymeyen Tufan gibi, Muhammed İldiz gibi oyuncuları olduğunu ve yeni bir takım sayıldıklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Alınacak her galibiyet bizi ileriye götürecek. Her galibiyet bizim için değerli. Çocuklarımla gelecek oluşturmak istiyorum. Kolej takımı havasıyla bize uyanlarla yola devam edeceğiz. Bizim misyonumuz bu ve bu misyona uyacak isimler aramızda olacak. Hiç kimse kendini Elazığspor’dan üstün görmeyecek. Bu hafta karşılaşacağımız Turgutluspor da iyi bir takım. Geçtiğimiz sezon alt ligden geldiler ve lige de iyi bir başlangıç yaptılar. Bu tip takımlara karşı başarılı sonuçlar almalıyız. Antrenmanlarımıza başladık” şeklinde konuştu.